opc_loader

Drempelhulp zwart | Max. 2500 kg | 90 x 61 x 10,3 cm


Verwachte levertijd: 1 - 5 werkdagen

98,95
Beschrijving

De drempelhulp is een goedkope oplossing wanneer het gaat om het overbruggen van hoogteverschillen. De drempel loopt niet af op 0 mm. Het hoogteverschil tussen het loopvlak en de onderkant van de drempelhulp is tussen de 6 mm en 18 mm, wat ze ideaal maakt voor voertuigen met grotere wielen. Houd er rekening mee dat dit type drempelhulp minder geschikt zijn voor voertuigen met kleinere wielen, zoals rollators.

Afhankelijk van het model varieert de hoogte van de drempelhulp van 2,6 cm tot 10,3 cm, waardoor u een ruime keuze aan gebruiksmogelijkheden heeft. Bovendien hebben de drempelhulpen schuine zijkanten. Dit biedt het voordeel dat het oprijden vanuit alle kanten mogelijk is. U hoeft dus niet recht voor de drempelhulp te staan om erop te kunnen rijden. Aangezien de drempelhulp niet plotseling aan de zijkanten stopt, maar geleidelijk naar beneden loopt, wordt het risico van omkiepen en vallen verminderd.

Heeft u een zware scootmobiel of wilt u de drempelhulp voor het oprijden van grote voertuigen gebruiken? Geen probleem! Onze drempelhulpen zijn getest en voor het dragen van een maximaal gewicht van 2500 kg geschikt bevonden. Hierdoor is ook een industrieel gebruik van de drempelhulp mogelijk.

De installatie is eenvoudig: U kunt de drempelhulp op de gewenste plaats leggen. Door het gewicht blijft deze op de gekozen plaats liggen. Er is dus geen speciale installatie nodig!

Specificaties
- Materiaal: Rubber
- Afmetingen: 90 x 61 x 10,3 cm
- Maximaal belastbaar tot: 2500 kg
- Ideaal voor overbruggen van hoogteverschillen
- 103 mm hoogte
- Schuine zijkanten: makkelijk op te rijden
- Ontworpen voor hoge belastingen
- Oliebestendig
- Anti-slip
- Vuurbestendig

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +10.000 reviews
 

+3.500 reviews
 

Gastenboek
geert pieters 
ik bestelde gisteren een schitterende...
Frenk van Doesburg 
In één woord: FAN-TAS-TISCH! Reeds 8 jaar...
Patrick Feyen 
Zeer goed materiaal en goedkoop.
Erik Flach 
Had wat technische problemen met een product...