opc_loader

Drempelhulp zwart | Max. 2500 kg | 90 x 56 x 7 cm


Verwachte levertijd: 2 - 7 werkdagen

116,95
Beschrijving

Deze drempelhulp biedt dankzij de afloop tot bijna 0 mm een bijzonder comfort en is geschikt voor bijna elk type hulpmiddel. Of het nu gaat om de kleine wielen van een infuusstandaard, rollator, trolley of steekwagen, of de grote wielen van een rolstoel, fiets of elektrische scooter; deze drempelhulp rijdt u moeiteloos over iedere horde.

Afhankelijk van het model variëren de hoogtes van de drempelhulpen, zodat u een ruime keuze aan gebruiksmogelijkheden heeft. Bovendien hebben de drempelhulpen afgeschuinde zijkanten. Dit biedt het voordeel dat het oprijden vanuit alle kanten mogelijk is. U hoeft dus niet recht voor de drempelhulp te staan om erop te kunnen rijden. Aangezien de drempelhulp niet plotseling aan de zijkanten stopt, maar geleidelijk naar beneden loopt, wordt het risico van omkiepen en vallen verminderd. Bovendien biedt de drempelhulp een goede hellingshoek, waardoor het minder steil is en zodoende probleemloos voor een infuusstandaard, rollator, rolstoel of elektromobiel gebruikt kan worden.

Heeft u een zware scootmobiel of wilt u de drempelhulp voor het oprijden van grote voertuigen gebruiken? Geen probleem! Deze drempelhulp is getest en voor het dragen van een maximaal gewicht van 2500 kg geschikt bevonden.

De installatie van het drempelhulp is eenvoudig: U kunt de drempelhulp op de gewenste plaats leggen. Door het gewicht blijft deze op de gekozen plaats liggen. Er is dus geen speciale installatie nodig!

Specificaties
- Materiaal: Rubber
- Afmetingen: 90 x 56 x 7 cm
- Maximaal belastbaar tot: 2500 kg
- Ideaal voor overbruggen van hoogteverschillen
- 700 mm hoogte
- Schuine zijkanten: makkelijk op te rijden
- Ontworpen voor hoge belastingen
- Oliebestendig
- Anti-slip
- Vuurbestendig

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +11.000 reviews
 

+4.000 reviews
 

Gastenboek
Rudi van Gool 
Ruim een jaar geleden heb ik de Fonteinpomp...
dirk van rooy 
Verhuisd...wer een nieuwe vijver aangelegd...
Joseph Thys 
SUUUUUPER tevreden van Michielsen ....
A.S. Verlint 
Al jaren klant en altijd perfect geleverd...