opc_loader

Precisie handcirkelzaag | Met laser en 2 zaagbladen


Verwachte levertijd: 1 - 5 werkdagen

77,95
x
Beschrijving

Deze lichte en praktische handcirkelzaag is een flexibel gereedschap dat dankzij zijn prestaties prima geschikt is voor het zagen van allerlei soorten materialen, zoals hout, parket, tegels of licht metaal, en wordt daarom gebruikt door zowel professionals als doe-het-zelvers.

Met een vermogen van 705 watt en een stationair toerental van 4500 toeren/min maakt deze mini-handcirkelzaag zuivere, precies gesneden zaagsneden. Hierdoor kan er effectiever worden gewerkt dan met vergelijkbare producten met een lager toerental. De zaagdiepte kan eenvoudig tot op 28,5 mm (voor hout) worden ingesteld en vanaf de bijliggende schaalverdeling worden afgelezen. Met behulp van de inschakelbare snijlijnlaser wordt een rode lijn op het werkstuk geprojecteerd, waardoor de machine nog preciezer kan worden geleid.

De combinatie van een laag gewicht van 2,5 kg, een 2 meter lange kabel en de compacte constructie van de handcirkelzaag garandeert een maximale wendbaarheid en maakt het mogelijk om ook in krappe ruimtes efficiënt en nauwkeurig te werken. Het ergonomisch gevormde handvat zorgt voor een stevige greep en verhoogt tegelijk de precisie. Bovendien beschikt de minizaag over een ingebouwde adapter voor aansluiting op de stofzuiger. Hierdoor kan het vrijkomende stof worden opgevangen en is het vermoeiende vegen na het werk verleden tijd.

Specificaties
- Verbruik: 705 Watt
- Spanning: 230V ~ 50Hz
- In- en uitschakelbare laserlijn
- Snijdiepte: max. 28,5 mm
- Voorzien van adapter voor aansluiting op stofzuiger: Ø420 mm
- Kabellengte: 2 meter

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +10.000 reviews
 

+3.000 reviews
 

Gastenboek
Patrick Feyen 
Zeer goed materiaal en goedkoop.
Erik Flach 
Had wat technische problemen met een product...
maurice lissens 
bij deze wil ik jullie persoonlijk bedanken...
Mart Nieskens 
Precies geleverd binnen de aangegeven...