opc_loader

Kabel stripmachine | 1,5 - 25 mm


Verwachte levertijd:
1 - 2 werkdagen (Direct uit voorraad leverbaar)

102,95
x
Beschrijving

Koper is een van de meest waardevolle grondstoffen en bereikt door zijn grote vraag goede prijzen op de grondstoffenmarkt. De koperdraden in oude stroomkabels zijn extreem populair en moeten worden gerecycled om hulpbronnen te sparen en milieuvervuiling te verminderen.

Om ervoor te zorgen dat niet elke kabel moeizaam uit de mantel hoeft te worden verwijderd, wordt het gebruik van een kabelstripmachine aanbevolen. Deze leidt de koperdraad langs het verstelbare snijwiel, wat zorgt voor een precieze snede. De resterende kabels worden vervolgens door de achterkant van het apparaat geleid.

Deze kabelstripmachine van robuust aluminium is ideaal voor het strippen van enkel- en meeraderige kabels en coaxkabels met een diameter van 1,5 mm tot 25 mm. Dankzij het compacte ontwerp kunnen zelfs korte kabeluiteinden probleemloos worden gestript. Het snijwiel kan met behulp van een grijpschroef op de gewenste werkdruk worden ingesteld en zorgt zo voor bewerking naar behoefte. 

De machine kan worden aangedreven met behulp van de meegeleverde draaihendel. Deze kan echter ook worden verwijderd zodat de kabelstripper met een elektrische boor kan worden aangedreven. Dankzij de voorgeboorde gaten in de basis kan de kabelstripper kan deze eenvoudig op een werkbank worden gemonteerd.

Specificaties
- Materiaal: Aluminium
- Gewicht: 5,3 kg
- Afmetingen totaal: 23 x 13 x 32 cm (lxbxh)
- Afmeting zonder hendel: 16 x 13 x 32 cm (lxbxh)
- Aanbevolen kabeldiameter: Ø 1,5 - 25 mm
- Inclusief: 2 kabelgeleiders en bevestigingsmateriaal

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +10.000 reviews
 

+3.000 reviews
 

Gastenboek
Erik Flach 
Had wat technische problemen met een product...
maurice lissens 
bij deze wil ik jullie persoonlijk bedanken...
Mart Nieskens 
Precies geleverd binnen de aangegeven...
Anneke Jansen 
Vlotte levering! Ik bestelde een XXL Bench...
Laatst bekeken items