opc_loader

Marterverjager ultrasoon | Voor 88 m²


Verwachte levertijd: 1 - 5 werkdagen

28,95
Beschrijving

Deze marterverjager houdt zowel marters als katten en vossen op afstand door een ultrasoon signaal en lichtflitsen. Het apparaat dat door een netadapter (apart verkrijgbaar) of een 9 V alkaline batterij werkt, kan zowel aan de muur als op de grond worden gemonteerd met behulp van de meegeleverde grondpin. De marterverjager detecteert de indringer onder een hoek van 100° op een afstand van maximaal 10 m breed en diep. Als de bewegingsdetector wordt geactiveerd, stuurt het een ultrasoon signaal (tussen 22-36 kHz) dat de marter, kat of vos verjaagt. Het blijft echter onhoorbaar en ongevaarlijk voor andere dieren en mensen. Naast het ultrasone geluid worden knipperende LED-lampjes geactiveerd, waardoor het afschrikkende effect wordt vergroot.

TIP: Door gebruik te maken van een netadapter (apart verkrijgbaar) wordt de intensiteit van het signaal permanent verhoogd tot 20%. Bovendien is de sterkte van het signaal in vergelijking tot de afnemende capaciteit van batterijen constant hoog en is de netadapter op de lange termijn kostenbesparend.

Dankzij waterdichte elektronica kan het apparaat het hele jaar door worden gebruikt. Het is veelzijdig inzetbaar en zeer geschikt voor de bescherming van kleine weides, vijvers, zandbakken, bloemperken of volières.

Specificaties
- Geschikt tot 88 m²
- Lengte grondpin: 16 cm

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +10.000 reviews
 

+3.500 reviews
 

Gastenboek
A.S. Verlint 
Al jaren klant en altijd perfect geleverd...
Henri Iskes 
Alle lof voor de fa. Michielsen en hun...
Angela Peterse 
TOP WEBSHOP! Alles klopt hier. Volledig...
geert pieters 
ik bestelde gisteren een schitterende...
Laatst bekeken items