opc_loader

Health | 6 mm | 15 kg


Verwachte levertijd:
1 - 3 werkdagen (Direct uit voorraad leverbaar)

89,95 69,95 U bespaart: 22%
x
Beschrijving

Health is een hoogwaardig, gezondheidsbevorderend voer voor koi op basis van goed verteerbare en smakelijke ingrediënten zoals wheatgerm. Het ingrediënt knoflook bevat allicine, dat van nature een antimicrobiële werking heeft en zo verder bijdraagt aan de goede gezondheid van de koi. Tegelijkertijd dient de inuline als een voedingsbron voor een positieve microflora in de darmen en de toegevoegde organische zuren kunnen de spijsvertering verbeteren en een barrière vormen voor pathogene bacteriën.

- Inhoud: 15 kg
- Korrelgrootte: 6 mm
- Bevordert een goede gezondheid
- Kan gevoerd worden vanaf 10°C
- Drijvende korrels
- Bevat een prebiotisch vezel, inuline en knoflook
- Met toegevoegde organische zuren
- Met Actigen® om het immuunsysteem te bevorderen
- Met BIO-MOS® (mannaan-oligosaccharides)
- Met FORPLUS™ (omega-3 rijke algen)

Analyse
- Eiwit: 26 %
- Vet: 6 %
- Ruwe celstof: 3,5 %
- As: 7,1 %
- Fosfor 1,04 %
- Calcium 1,3 %
- Natrium 0,2 %

Toegevoegde vitamines
- Vitamine A 25.000 IE/kg
- Vitamine C 1.000 mg/kg
- Vitamine D 2.668 IE/kg
- Vitamine E 400 mg/kg

Ons advies
Health voeren in tijden van stress, nadelige omstandigheden en wanneer een conditieboost nodig is. Bijvoorbeeld in de aanloop naar de winter, in het vroege voorjaar of na overplaatsing, periode van quarantaine, ziekte of medicijngebruik. Omdat Health pigmentvrij en laag in energie is kan het goed worden ingezet na een periode van intensieve kleurvoeding. Tevens perfect te gebruiken ter voorbereiding op wedstrijden met showkoi voor een optimale kleurstelling: wit verandert weer in puur wit. Health kan prima gevoerd worden in combinatie met alle onze andere voersoorten.
Voer uw vissen 2 tot 4 keer per dag, afhankelijk van de grootte van de vis en de watertemperatuur. Tevens niet meer voeren dan de vissen in 5 minuten kunnen eten. Verwijder voer dat niet gegeten wordt indien er teveel gevoerd is.
Bij watertemperaturen beneden 10°C hebben de vissen een verminderde eetlust en een langzame spijsvertering. Hierbij dient er overeenkomstig gevoerd te worden en raden wij aan om te voeren met Wheat Germ. Stop geheel met voeren bij een watertemperatuur beneden 5°C. Bij dergelijk lage temperaturen ligt de spijsvertering van vissen bijna geheel stil en hebben de vissen geen voedingsstoffen nodig. Voeren kan in deze situatie zelfs schade aanrichten aan uw vissen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +8500 reviews

Gastenboek
Denny Van Der Eecken 
scherpe prijs, snel geleverd en alles werkt!...
Pieter Lambrecht 
Na een vlotte bestelling en snelle levering...
John Muijen 
Prima product, correcte levering en perfecte...
rita vander maelen 
Ik had per vergissing een bestelling dubbel...
Laatst bekeken items
89,95 69,95