opc_loader

Spirulina | 3 mm | 12,8 liter (±5120gr)


Verwachte levertijd:
1 - 3 werkdagen (Direct uit voorraad leverbaar)

49,95 39,95 U bespaart: 20%
x
Beschrijving

Spirulina is een zeer hoogwaardig kleur bevorderend voer speciaal voor de ontwikkeling van diepe en intens rode kleuren in uw koi. Dit voer is rijk aan carotenoïden en kan gebruikt worden als voorbereiding op shows en wedstrijden. Omdat de witte delen licht kunnen verkleuren, wordt de laatste maand voor de show of wedstrijd met Health of Wheat Germ gevoerd om het wit weer puur wit te maken. Naast carotenoïden bevat dit voer tevens essentiële aminozuren, omega-3 rijke algen en inuline. Spirulina is zeer goed verteerbaar, wat zorgt voor het behoud van een goede waterkwaliteit.

- Inhoud: 12,8 liter (±5120gr)
- Korrelgrootte: 3 mm
- Extreem hoogwaardig kleurvoer
- Bevat spirulina en veel astaxanthine
- Kan gevoerd worden vanaf 10°C
- Drijvende korrels
- Bevat een prebiotisch vezel, inuline en knoflook
- Met organische zuren
- Met BIO-MOS® (mannaan-oligosaccharides)
- Met FORPLUS™ (omega-3 rijke algen)
- Geleverd in stevige emmer

Analyse
- Eiwit: 37%
- Vet: 7%
- Ruwe celstof: 1,9%
- As: 9,1%
- Astaxanthine: 70 mg/kg

Toegevoegde vitamines
- Vitamine A (IE/kg) 25.000
- Vitamine D (IE/kg) 2.434
- Vitamine E (mg/kg) 220
- Vitamine C (stabiel)(mg/kg) 330

Ons advies
Spirulina is een zeer hoogwaardig kleurvoer, speciaal voor de ontwikkeling van diepe en intens rode kleuren in uw koi. Dit voer kan prima gegeven worden in combinatie met een basisvoer, bijvoorbeeld Top Koi, Japanse Mix of Staple. De witte delen van uw koi kunnen licht verkleuren door gebruik van Spirula. In dat geval is het aan te raden om na een periode van voeren met Spirulina een licht verteerbaar voer zoals bijvoorbeeld Health of Wheat Germ te voeren om het wit weer puur wit te maken.
Voer uw vissen 2 tot 4 keer per dag, afhankelijk van de grootte van de vis en de watertemperatuur. Tevens niet meer voeren dan de vissen in 5 minuten kunnen eten. Verwijder voer dat niet gegeten wordt indien er teveel gevoerd is.
Bij watertemperaturen beneden 10°C hebben de vissen een verminderde eetlust en een langzame spijsvertering. Hierbij dient er overeenkomstig gevoerd te worden en raden wij aan om te voeren met Wheat Germ. Stop geheel met voeren bij een watertemperatuur beneden 5°C. Bij dergelijk lage temperaturen ligt de spijsvertering van vissen bijna geheel stil en hebben de vissen geen voedingsstoffen nodig. Voeren kan in deze situatie zelfs schade aanrichten aan uw vissen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +8000 reviews

Gastenboek
rita vander maelen 
Ik had per vergissing een bestelling dubbel...
Errald Hooper 
Ik had een tuinkast besteld en deze werd...
Joke Kramer 
Zaterdag 8-05-2021 heb ik een houtentuin...
Sven Lauwers 
Goede service maandag besteld ,dinsdag...
Laatst bekeken items