opc_loader

GM - Vijverhelder Anti Zweefalg | 500 ml


Verwachte levertijd: 2 - 7 werkdagen

9,95
Beschrijving

GM Vijverhelder Anti Zweefalg werkt snel en veilig bij bruin en groen water. Het bindt de troebele stoffen, die vervolgens naar de bodem van de vijver zinken.
Indien een filter in gebruik is, worden de gebonden algen door het filter geabsorbeerd en vervolgens door het filtermateriaal op hun plaats gehouden. Indien er geen filter aangesloten is, raden wij het toevoegen van GM Anti Slib aan. GM Anti Slib bevat troebelheid bindende verzorgingsstoffen, zorgt voor helder water en stimuleert de bacteriële activiteit. Tegelijkertijd zorgt GM Anti Slib voor een biologisch evenwicht in de vijver en ondersteunt het de algenbestrijding. Ook ideaal voor zwemvijvers.

BELANGRIJK: Vóór de behandeling met GM Vijverhelder Anti Zweefalg moet de pH-waarde van het vijverwater tussen 7 en 8 liggen en moeten de KH- en GH-waarden ten minste 8 bedragen. Indien de KH- en/of de GH-waarden van uw vijver lager zijn dan de voorgenoemden, dienen deze waarden vooraf met GM GH Plus of pH/KH Stabiel verhoogt te worden. Biociden veilig gebruiken. Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing.

Dosering:
500 ml behandelt 5.000 liter vijverwater.

Gebruik:
Giet de juiste hoeveelheid GM Vijverhelder Anti Zweefalg in een gieter gevuld met vijverwater en verdeel deze oplossing vervolgens gelijkmatig over het vijveroppervlak. Zorg voor voldoende beweging in het water en een toereikende luchttoevoer! Niet gebruiken tijdens weersomstandigheden met lage druk en onweer, omdat het zuurstofgehalte in het water dan al zeer laag is.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +11.000 reviews
 

+4.000 reviews
 

Gastenboek
Rudi van Gool 
Ruim een jaar geleden heb ik de Fonteinpomp...
dirk van rooy 
Verhuisd...wer een nieuwe vijver aangelegd...
Joseph Thys 
SUUUUUPER tevreden van Michielsen ....
A.S. Verlint 
Al jaren klant en altijd perfect geleverd...
Laatst bekeken items