opc_loader

GM - Anti Groenwater | 5.000 ml


Verwachte levertijd: 1 - 5 werkdagen

39,95
Beschrijving

Met stijgende temperaturen en een verhoogde zonintensiteit is het optreden van zweefalgen (groen water) bijna onvermijdelijk. Grote hoeveelheden zweefalgen vertroebelen het vijverwater en zorgen ervoor dat de vijver er groen uitziet.
GM Anti Groenwater werkt snel en veilig tegen zweefalgen. Het zorgt ervoor dat de vrij in het water zwevende algen samenklonteren, zodat ze zich op de vijverbodem afzetten.
Indien een filter in gebruik is, worden de gebonden algen door het filtermateriaal geabsorbeerd. Indien er geen filter aangesloten is, raden wij het gebruik van GM Anti Slib aan. GM Anti Slib bevat troebelheid bindende verzorgingsstoffen, zorgt voor helder water en stimuleert de bacteriële activiteit.

BELANGRIJK: Vóór de behandeling met GM Anti Groenwater moet de pH-waarde van het vijverwater tussen 7° en 8° zijn en moeten de KH-waarde en de GH-waarde ten minste 8° bedragen. Gebruik de bijgevoegde teststrip om de waterwaarden te controleren. Indien de KH-waarde en/of de GH-waarde van uw vijver lager zijn dan de voorgenoemde, dienen deze waarden vooraf met GM GH Plus of pH/KH Stabiel verhoogt te worden. Biociden veilig gebruiken. Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing.

Dosering:
50 ml behandelt 1.000 liter vijverwater
5.000 ml behandelt ca. 100.000 liter vijverwater.

Gebruik:
Goed schudden vóór gebruik. Giet de juiste hoeveelheid GM Anti Groenwater in een gieter gevuld met vijverwater en verdeel deze oplossing vervolgens gelijkmatig over het vijveroppervlak. Zorg voor voldoende beweging in het water en een toereikende luchttoevoer! Niet gebruiken tijdens weersomstandigheden met lage druk en onweer, omdat het zuurstofgehalte in het water dan al zeer laag is.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +10.000 reviews
 

+3.500 reviews
 

Gastenboek
A.S. Verlint 
Al jaren klant en altijd perfect geleverd...
Henri Iskes 
Alle lof voor de fa. Michielsen en hun...
Angela Peterse 
TOP WEBSHOP! Alles klopt hier. Volledig...
geert pieters 
ik bestelde gisteren een schitterende...
Laatst bekeken items