opc_loader

Anarex BIO Logisch 4 | 1 L


Verwachte levertijd:
1 - 3 werkdagen (Direct uit voorraad leverbaar)

17,95
x
Beschrijving

Anarex-Bio® logisch is hét middel voor optimale bestrijding van alle bacteriële aandoeningen en voor het helen van wonden zonder het achterlaten van littekens. Anarex-Bio® logisch brengt uw vijver, filter en waterconditie weer naar een optimale kwaliteit. Wij garanderen een fantastisch optimaal resultaat!

- 100% zuiver biologisch product en is gedurende meer dan 3 jaar in koivijvers met merendeels japanse koi onder diverse omstandigheden in Nederland afgetest, met zeer hoog resultaat als gevolg. is uitstekend geschikt ter bestrijding van bacteriële infecties, ontstaan door pathogene ziekteverwekkende bacteriën zoals o.a.: aeromonas en pseudomonas bacteriën beter bekend door de gevolgen zoals: Bacteriële ontstekingen, bekrot, vinrot, en gatenziekte etc.
- Herstelt het natuurlijk evenwicht in uw vijver door het versneld omzetten van ammoniak en nitriet in stikstof.
- Versnelt de afbraak van afvalstoffen in uw vijver, waardoor uw filter aanzienlijk minder belast wordt en uw vijver een hogere waterkwaliteit krijgt, wat uw koi ten goede komt.
- Gegarandeerd onschadelijk voor de noodzakelijke nitrificerende bacteriën in het filter, alsook voor uw vijver, uw vissen, uw planten en voor uzelf. Het laat geen negatieve reststoffen achter en kan eventueel onbeperkt gebruikt worden.
- Voorkomt in veel gevallen, dat uw koi anders antibiotica als medicatie toegediend krijgen. - Het toedienen van antibiotica zorgt dikwijls voor verstoring in de ontwikkeling en groei van uw koi.
- Versterkt het aanwezige afweersysteem van uw koi in hoge mate. Onder andere wordt de kwaliteit van de slijmhuid verbeterd.
- U kunt absoluut niet overdoseren.
- Het eerste TOTAALMIDDEL voor uw koi en uw eigen koi-plezier.
- Werkt altijd bij bacteriële infecties. Op virussen heeft het geen invloed.
- Veroorzaakt geen resistentie bij bacteriën en / of uw koi. U kunt het onbeperkt blijven toepassen.

Dosering
- 1000cc is goed voor 20.000 liter vijver-water.
- De door u voor uw vijver benodigde hoeveelheid vermengen met 10 liter vijverwater dat met warm water op een temperatuur is gebracht van 23-26 graden Celsius.
- +/- 5 minuten wachten en dan gelijkmatig over uw vijver verdelen.

Heeft u meer dan 1000cc nodig, omdat uw vijver groter is dan 20.000 liter, dan per 1000cc aanmaken met lauw vijverwater. Wanneer uw vijverwater-temperatuur boven de 19 graden celsius is, hoeft u geen verwarmd water te gebruiken. Zet de U.V., de ozon en de eiwitafschuimer gedurende minimaal 24 uur uit tijdens de behandeling. Indien u een zeefsysteemfilter heeft, dient u de Anarex-Bio® logisch via de eerste filterkamer toe te voegen. Het bezinksel is voeding voor deze specifiek geselecteerde melkzuurbacteriën.

1 ltr. voor 20.000 ltr vijverwater
2,5 ltr voor 50.000 ltr vijverwater
5 ltr voor 100.000 ltr vijverwater

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +8500 reviews

Gastenboek
Denny Van Der Eecken 
scherpe prijs, snel geleverd en alles werkt!...
Pieter Lambrecht 
Na een vlotte bestelling en snelle levering...
John Muijen 
Prima product, correcte levering en perfecte...
rita vander maelen 
Ik had per vergissing een bestelling dubbel...
Laatst bekeken items