opc_loader

Betalen


Betalen via iDEAL
iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL. iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van ABN AMRO, Postbank (ING) of de Rabobank.
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
LET OP: Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor Postbank TAN - bij de hand tijdens het besteltraject.
Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.


Overboeken per bank (Nederland)
Voor betalingen per bank kunt u gebruik maken van onderstaande gegevens:

IBAN: NL33 RABO 0157 7737 44
Ten name van: HandelsOnderneming Michielsen B.V.
Plaats: Baarle-Nassau
Bank: Rabobank
BIC: RABONL2U


Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal uw bestelling zo spoedig mogelijk worden verzonden.


Overboeken per bank (België)
Voor betalingen per bank kunt u gebruik maken van onderstaande gegevens:

IBAN: BE61 7310 2504 9617
Ten name van: H.O. Michielsen
Plaats: Baarle-Hertog
Bank: KBC Bank
BIC: KREDBEBB


Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal uw bestelling zo spoedig mogelijk worden verzonden.


PayPal
Ook accepteren wij betalingen via PayPal. Hiervoor zullen extra kosten in rekening worden gebracht van 4% over het totale orderbedrag. Betalingen via PayPal kunt u richten aan: [email protected]
PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening. Als u eenmaal (gratis) deelnemer van het betalingssysteem van PayPal bent, kunt u betalingen aan een andere PayPal deelnemer overmaken per e-mail.
Om een betaling te kunnen maken logt u in op https://www.paypal.nl. U krijgt dan een formulier te zien waarin u het bedrag kunt invullen en het e-mail adres van de ontvanger. De ontvanger ontvangt dan een e-mail met het bericht dat het door u geboekte bedrag is bijgeschreven op zijn of haar Paypal rekening, plus het transactienummer. Uzelf ontvangt in uw e-mail een bevestiging van de overboeking en ook datzelfde transactienummer.
Aan een PayPal account is een bank- of girorekening gekoppeld. U kunt vanuit uw eigen bank of giro geld storten op uw Paypal rekening, of u kunt geld van uw PayPal rekening terugstorten naar uw eigen bank- of girorekening.
Indien gewenst kunt u ook een creditcard aan uw PayPal rekening koppelen, zodat u ook via deze manier bedragen kunt overmaken.


Contant bij afhalen
Indien u er voor kiest om uw bestelling af te halen in Baarle-Nassau kunt u bij ons ter plekke contant betalen. Pinnen is helaas (nog) niet mogelijk. Het is echter wel noodzakelijk vooraf een afspraak te maken, aangezien wij geen winkel hebben met vaste openingstijden.


 

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Echte Klantbeoordelingen
Veiligheid gegarandeerd

Gastenboek
F. Zijlstra 
Wij hadden fietsenrekken besteld via...
Dick Nissink 
Zeer tevreden met de gereedschapswagen...
Willy Leys 
heel tevreden over de snelle opvolging,...
Geert Hoek 
Dan denk je op een zondagmorgen ...... OH ja...