opc_loader


Betalen


Betalen via iDEAL
iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL. iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van ABN AMRO, Postbank (ING) of de Rabobank.
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
LET OP: Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor Postbank TAN - bij de hand tijdens het besteltraject.
Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.


Bankoverboeking
Indien u van ons een betaallink heeft ontvangen willen wij u vragen om voor een snelle afhandeling altijd gebruik te maken van deze betaallink. Indien u via het betaalsysteem kiest voor overboeking per bank altijd het vermelde betalingskenmerk gebruiken. Betalingen met een foutief kenmerk kunnen helaas niet door het systeem worden verwerkt en zullen doorgaans automatisch worden teruggeboekt.

Indien u van ons geen betaallink heeft ontvangen kunt u voor een handmatig bankoverboeking gebruikmaken van onderstaande gegevens. In dit geval als betalingskenmerk altijd minstens het ordernummer en/of factuurnummer vermelden. Voor een snelle afhandeling ons ook graag even per e-mail van de handmatige overboeking op de hoogte stellen. Deze worden niet automatisch verwerkt.
 

IBAN: NL33 RABO 0157 7737 44
Ten name van: HandelsOnderneming Michielsen B.V.
Plaats: Baarle-Nassau
Bank: Rabobank
BIC: RABONL2U
Kenmerk Factuurnummer / ordernummer
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal uw bestelling zo spoedig mogelijk worden verwerkt.


 

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +11.500 reviews
 

+4.500 reviews
 

Gastenboek
Anton 
3 Jaar geleden automatische afslag kapot van...
Jan  
Hele snelle en prima hulp bij mijn kapotte...
Geert 
Geweldige aankoopervaring met Aquariumfilter...
Frans Panning 
Super tevreden over de service van...