opc_loader

Gastenboek

Frans Panning Beringen 01-02-2024 14:39
Super tevreden over de service van Michielsen. Ik koop bij jullie al jaren mijn vijverartikelen en voer voor de koi en steur. Levering gaat altijd super snel en vragen worden snel en deskundig beantwoord. Ik beveel jullie aan al mijn familie, vrienden en kennissen aan. Doe zo voort Michielsen.
Rudi van Gool Venlo 07-06-2023 21:48
Ruim een jaar geleden heb ik de Fonteinpomp SuperEco T-7.000 aangeschaft vanwege de prestaties bij een relatief laag vermogen (50 Watt), vergeleken met soortgelijke fonteinpompen van andere merken. Deze heb ik steeds naar volle tevredenheid gebruikt, waarbij zowel de fontein als mijn op deze pomp aangesloten filter / waterval heel stabiel hun werk bleven doen.

Helaas ging de pomp recent om onduidelijke reden stuk. De communicatie via de email met Sanne verliep vlug en soepel. Na enkele foto's gemaild te hebben, kon ik de pomp ter garantiebeoordeling opsturen.
Inmiddels heb ik zonder dralen een nieuwe pomp ontvangen, waarvoor dank. Alles werkt weer als vanouds, ik kan weer optimaal genieten van mijn vijver!
dirk van rooy zoersel belgie 07-06-2023 13:30
Verhuisd...wer een nieuwe vijver aangelegd en alweer opnieuw een pomp besteld bij HO Michielsen. ben er steeds teveden met de kwaliteit en de service die ze bieden...overzichtelijke website.... alles duidelijk..... misschien en tip : af en toe is een "voordeelartikel" of een zoektool : beste prijs .... is soms wel handig als je is vlug iets wil bestellen voor een zachte prijs.... kom er weer zekers op terug
Joseph Thys Alken 30-05-2023 21:49
SUUUUUPER tevreden van Michielsen . Voorschakel apparaat van UV lamp stuk na 3 weken . Een mailtje en 4 dagen erna opgelost , een nieuwe toegestuurd gekregen . Daarvoor mijn dank voor de GOEDE en SNELLE service . Toppers , dank U
.
A.S. Verlint Sassenheim 21-04-2023 15:35
Al jaren klant en altijd perfect geleverd plus goede prijs/kwaliteit.Voor iedereen een aanrader.
Resultaat 1 van 5. Resultaat:12345...VolgendeToon alles
Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +11.500 reviews
 

+4.500 reviews
 

Gastenboek
Frans Panning 
Super tevreden over de service van...
Rudi van Gool 
Ruim een jaar geleden heb ik de Fonteinpomp...
dirk van rooy 
Verhuisd...wer een nieuwe vijver aangelegd...
Joseph Thys 
SUUUUUPER tevreden van Michielsen ....