opc_loader

Gastenboek

Anton Belgiƫ 21-04-2024 15:28
3 Jaar geleden automatische afslag kapot van het bruin water. Enkel bij Michielsen het exacte model terug gevonden. Levering en betaling verliepen zeer eenvoudig. Nu is de drinkwater pomp defect en om op safe te spelen vervangen we ook de automatische afslag. En natuurlijk nog steeds verkrijgbaar bij Michielsen, top!
Jan Zwolle 12-04-2024 21:26
Hele snelle en prima hulp bij mijn kapotte vijverpomp. Zeer tevreden over de service
Geert - 07-03-2024 10:33
Geweldige aankoopervaring met Aquariumfilter G-1000 XL + 9W UVC-unit! Ik was op zoek naar een buitenfilter die degelijk was van prijs,,krachtig en nog eens met uv lamp in van 9watt. Deze heb ik gevonden bij Handelsonderneming Michielsen wat top is!!!! Het is een zeer fijne filter die krachtig is en een stille werking heeft. Gemakkelijk ineen te steken, zeer degelijke handleiding erbij. Kortom, ik ben zeer tevreden met mijn zeer fijne aankoop Aquariumfilter G-1000 XL + 9W UVC-unit 10/10, voor de prijs van 69,95 euro. Bedankt Michielsen voor jullie aankoopervaring. Jullie hebben mij blij gemaakt. Hij werkt perfect op een juwel aquaria rio 125. Gewoonweg top, doe zo verder!!!
Frans Panning Beringen 01-02-2024 14:39
Super tevreden over de service van Michielsen. Ik koop bij jullie al jaren mijn vijverartikelen en voer voor de koi en steur. Levering gaat altijd super snel en vragen worden snel en deskundig beantwoord. Ik beveel jullie aan al mijn familie, vrienden en kennissen aan. Doe zo voort Michielsen.
Rudi van Gool Venlo 07-06-2023 21:48
Ruim een jaar geleden heb ik de Fonteinpomp SuperEco T-7.000 aangeschaft vanwege de prestaties bij een relatief laag vermogen (50 Watt), vergeleken met soortgelijke fonteinpompen van andere merken. Deze heb ik steeds naar volle tevredenheid gebruikt, waarbij zowel de fontein als mijn op deze pomp aangesloten filter / waterval heel stabiel hun werk bleven doen.

Helaas ging de pomp recent om onduidelijke reden stuk. De communicatie via de email met Sanne verliep vlug en soepel. Na enkele foto's gemaild te hebben, kon ik de pomp ter garantiebeoordeling opsturen.
Inmiddels heb ik zonder dralen een nieuwe pomp ontvangen, waarvoor dank. Alles werkt weer als vanouds, ik kan weer optimaal genieten van mijn vijver!
Resultaat 1 van 5. Resultaat:12345...VolgendeToon alles
Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +12.000 reviews
 

+4.500 reviews
 

Gastenboek
Anton 
3 Jaar geleden automatische afslag kapot van...
Jan  
Hele snelle en prima hulp bij mijn kapotte...
Geert 
Geweldige aankoopervaring met Aquariumfilter...
Frans Panning 
Super tevreden over de service van...