opc_loader

Bedenktijd & Retourneren

Bedenktijd
Als particuliere klant heeft u na ontvangst van uw bestelling een bedenktijd van 14 dagen en mag u zonder opgave van reden uw aankoop annuleren. Producten mogen worden uitgepakt om te kunnen beoordelen of u deze wenst te behouden. Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met de producten, de verpakking en eventuele toebehoren. Producten mogen niet worden gebruikt. Indien u (een gedeelte van) uw bestelling wenst te retourneren kunt u een retourzending aanmelden vanuit de betreffende bestelling binnen uw account, of per e-mail naar [email protected]. Zakelijke bestellingen zijn uitgesloten van retourrecht.

Retourneren
Na uw bedenktijd van 14 dagen heeft u nogmaals 14 dagen om uw bestelling aan ons te retourneren. Wij zullen dan het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terugbetalen (uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding), op voorwaarde dat wij de retourzending inmiddels in goede staat hebben ontvangen. Indien u de complete bestelling retourneert zullen ook de door ons gerekende verzendkosten worden terugbetaald. Eventuele kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Retourzendingen zullen alleen volledig worden terugbetaald indien wij het door ons geleverde in nieuwstaat retour ontvangen. Indien wij het product, eventuele hulpstukken, handleidingen of de originele productverpakking beschadigd, nat, vervuild of incompleet retour ontvangen kunnen de door ons gemaakte kosten voor schoonmaak, reparatie of vervanging in rekening worden gebracht. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om onze productverpakkingen niet als verzenddoos te gebruiken.

Retourformulier
Klik hier om ons retourformulier te downloaden. Gelieve voor een snelle afhandeling dit formulier uit te printen, in te vullen en aan uw retourzending toe te voegen. Retourzendingen zonder volledig ingevuld retourformulier kunnen vertraging oplopen bij de verwerking.

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +8500 reviews

Gastenboek
Denny Van Der Eecken 
scherpe prijs, snel geleverd en alles werkt!...
Pieter Lambrecht 
Na een vlotte bestelling en snelle levering...
John Muijen 
Prima product, correcte levering en perfecte...
rita vander maelen 
Ik had per vergissing een bestelling dubbel...