opc_loader

Bedenktijd & Retourneren

Bedenktijd
Als particuliere klant heeft u na ontvangst van uw bestelling een bedenktijd van 14 dagen en mag u zonder opgave van reden uw aankoop annuleren. Producten mogen worden uitgepakt om te kunnen beoordelen of u deze wenst te behouden. Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met de producten, de verpakking en eventuele toebehoren. Producten mogen niet worden gebruikt. Indien u (een gedeelte van) uw bestelling wenst te retourneren kunt u een retourzending aanmelden vanuit de betreffende bestelling binnen uw account, per e-mail naar [email protected] of telefonisch, per sms of WhatsApp op 0657085798. Zakelijke bestellingen zijn uitgesloten van retourrecht.

Retourneren
Na uw bedenktijd van 14 dagen heeft u nogmaals 14 dagen om uw bestelling aan ons te retourneren. Wij zullen dan het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terugbetalen (uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding), op voorwaarde dat wij de retourzending inmiddels in goede staat hebben ontvangen. Indien u de complete bestelling retourneert zullen ook de door ons gerekende verzendkosten worden terugbetaald. Eventuele kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Retourzendingen zullen alleen volledig worden terugbetaald indien wij het door ons geleverde in nieuwstaat retour ontvangen. Indien wij het product, eventuele hulpstukken, handleidingen of de originele productverpakking beschadigd, nat, vervuild of incompleet retour ontvangen kunnen de door ons gemaakte kosten voor schoonmaak, reparatie of vervanging in rekening worden gebracht. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om onze productverpakkingen niet als verzenddoos te gebruiken.

Retourformulier
Klik hier om ons retourformulier te downloaden. Gelieve voor een snelle afhandeling dit formulier uit te printen, in te vullen en aan uw retourzending toe te voegen. Retourzendingen zonder volledig ingevuld retourformulier kunnen vertraging oplopen bij de verwerking.

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd


Echte Klantbeoordelingen
Veiligheid gegarandeerd

Gastenboek
Dirk A. v.Heteren 
het pompje was goed ,snelgeleverd, voldoet...
Lou Halder 
De site is duidelijk en helder, snelle...
MJ Ros 
De service van Handelsonderneming Michielsen...
Marc Jacobs 
4de of 5de bestelling gedaan bij deze...