opc_loader


Bedenktijd & Retourneren


Bedenktijd
Als particuliere klant heeft u na ontvangst van uw bestelling een bedenktijd van 14 dagen en mag u zonder opgave van reden uw aankoop annuleren. Producten mogen worden uitgepakt om te kunnen beoordelen of u deze wenst te behouden. Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met de producten, de verpakking en eventuele toebehoren. Producten mogen niet worden gebruikt. Indien u (een gedeelte van) uw bestelling wenst te retourneren kunt u een retourzending aanmelden per e-mail naar info@ho-michielsen.nl.
Zakelijke bestellingen zijn uitgesloten van retourrecht en worden door ons niet retour genomen.

Retourneren
Nadat u uw retourzending bij ons hebt aangemeld heeft u nogmaals 14 dagen om uw bestelling aan ons te retourneren. Wij zullen dan het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terugbetalen (uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst), op voorwaarde dat wij de geretourneerde producten in absolute nieuwstaat en met complete aankoopgegevens en retourformulier hebben ontvangen. Indien u de complete bestelling retourneert zullen ook de door ons gerekende verzendkosten worden terugbetaald. Eventuele kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Indien u een bestelling aan de deur weigert in ontvangst te nemen zullen wij de kosten voor retourzending aan u doorberekenen. Het aankoopbedrag zal alleen volledig worden terugbetaald indien wij het door ons geleverde in absolute nieuwstaat retour ontvangen. Indien wij het product, eventuele hulpstukken, handleidingen of de originele productverpakking beschadigd, nat, vervuild of incompleet retour ontvangen kunnen de door ons gemaakte kosten voor schoonmaak, reparatie of vervanging in rekening worden gebracht. Wij verzoeken u dan ook dringend om onze productverpakkingen niet als verzenddoos te gebruiken, maar deze degelijk verpakt te verzenden.


Retourformulier
Klik hier om ons retourformulier te downloaden. Gelieve voor een snelle afhandeling dit formulier uit te printen, in te vullen en aan uw retourzending toe te voegen. Retourzendingen zonder volledig ingevuld retourformulier kunnen vertraging oplopen bij de verwerking.

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +11.500 reviews
 

+4.500 reviews
 

Gastenboek
Jan  
Hele snelle en prima hulp bij mijn kapotte...
Geert 
Geweldige aankoopervaring met Aquariumfilter...
Frans Panning 
Super tevreden over de service van...
Rudi van Gool 
Ruim een jaar geleden heb ik de Fonteinpomp...