opc_loader

Aanhangerset 10-delig


Verwachte levertijd: 2 - 7 werkdagen

59,95
Beschrijving

Deze praktische set voor caravans en aanhangwagens biedt alles wat je nodig hebt om je aanhanger correct en gemakkelijk te parkeren. De set bestaat uit een belastbaar steunwiel, twee wielkeggen met bijpassende klemmen, drie klembeugels en twee parkeersteunen.

Het aanhangwagenwiel is ideaal voor kleine en middelgrote aanhangwagens, caravans en nog veel meer. Bij stilstand neemt het wiel de drukbelasting van de kogelkoppeling over en houdt zo de dissel in een horizontale stand, zodat de aanhangwagen niet op de dissel kan kantelen. Daarnaast zijn caravans en aanhangers ook heel eenvoudig te manoeuvreren.

Het neuswiel is essentieel voor veilig parkeren, want als het maximumgewicht van 50 kg wordt overschreden, is de bevestiging van een neuswiel verplicht. Het wiel zorgt voor een evenwichtige belading van de aanhangwagen en biedt de aanhangwagen en het trekkende voertuig bescherming tijdens de rit.

De steun is gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal en kan worden belast met een totaalgewicht van maximaal 150 kg. Het steunwiel kan in de hoogte worden versteld, waardoor het zeer gemakkelijk is de koppeling van de koppelkogel los te koppelen of te bevestigen. De massief rubberen banden met stalen velgen bieden bovendien het voordeel dat er geen lucht uit de band kan ontsnappen en er dus geen risico op een lekke band bestaat.

Specificaties
- 10-delige set
- Maximale draaglast: 150 kg
- Diameter buis neuswiel: 48 mm
- Lengte van de steunen: 745 mm
- Verzinkt staal

Beoordelingen ()
Aanhangerset 10-delig heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Aanhangerset 10-delig


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +11.500 reviews
 

+4.500 reviews
 

Gastenboek
Anton 
3 Jaar geleden automatische afslag kapot van...
Jan  
Hele snelle en prima hulp bij mijn kapotte...
Geert 
Geweldige aankoopervaring met Aquariumfilter...
Frans Panning 
Super tevreden over de service van...
Laatst bekeken items