opc_loader

Aanhangerset 10-delig


Naar verwachting beschikbaar vanaf: 7 februari

53,95

Dit betreft een pre-order

  • Zie beschikbaarheidsindicatie
x
Beschrijving

Deze praktische set voor caravans en aanhangwagens biedt alles wat je nodig hebt om je aanhanger correct en gemakkelijk te parkeren. De set bestaat uit een belastbaar steunwiel, twee wielkeggen met bijpassende klemmen, drie klembeugels en twee parkeersteunen.

Het aanhangwagenwiel is ideaal voor kleine en middelgrote aanhangwagens, caravans en nog veel meer. Bij stilstand neemt het wiel de drukbelasting van de kogelkoppeling over en houdt zo de dissel in een horizontale stand, zodat de aanhangwagen niet op de dissel kan kantelen. Daarnaast zijn caravans en aanhangers ook heel eenvoudig te manoeuvreren.

Het neuswiel is essentieel voor veilig parkeren, want als het maximumgewicht van 50 kg wordt overschreden, is de bevestiging van een neuswiel verplicht. Het wiel zorgt voor een evenwichtige belading van de aanhangwagen en biedt de aanhangwagen en het trekkende voertuig bescherming tijdens de rit.

De steun is gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal en kan worden belast met een totaalgewicht van maximaal 150 kg. Het steunwiel kan in de hoogte worden versteld, waardoor het zeer gemakkelijk is de koppeling van de koppelkogel los te koppelen of te bevestigen. De massief rubberen banden met stalen velgen bieden bovendien het voordeel dat er geen lucht uit de band kan ontsnappen en er dus geen risico op een lekke band bestaat.

Specificaties
- 10-delige set
- Maximale draaglast: 150 kg
- Diameter buis neuswiel: 48 mm
- Lengte van de steunen: 745 mm
- Verzinkt staal

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +10.000 reviews
 

+3.000 reviews
 

Gastenboek
Erik Flach 
Had wat technische problemen met een product...
maurice lissens 
bij deze wil ik jullie persoonlijk bedanken...
Mart Nieskens 
Precies geleverd binnen de aangegeven...
Anneke Jansen 
Vlotte levering! Ik bestelde een XXL Bench...
Laatst bekeken items