opc_loader

Bewateringssysteem | 40 meter


Verwachte levertijd: 2 - 7 werkdagen

21,95
Beschrijving

Met dit automatische bewateringssysteem worden uw planten continu van water voorzien. Deze set bestaat o.a. uit een 40 meter lange slang en twee verschillende typen druppelaars, welke voor verschillende bewateringsvarianten ingezet kunnen worden. Zo maken de oranje druppelaars een nevelbesproeiing mogelijk, terwijl de rode druppelaars meerdere uitlaten hebben zodat ze meer water rondom de druppelaar geven. Hierbij kan de doorstroming door het draaien aan de rode kap aangepast en de waterstroming van druppelend tot sproeien ingesteld worden. Let erop dat ook de aanwezige waterdruk invloed kan hebben op de intensiteit van het druppelen en bewateren.

Het bewateringssysteem kan aan uw eigen omstandigheden worden aangepast. Mocht het systeem in de tuin voor bijvoorbeeld de heg worden gebruikt, dan kunt u de slang met de wateraansluiting verbinden en het systeem vervolgens langs de heg leggen. Overal waar u het systeem wilt inzetten, knipt u de slang door, koppelt u het juiste aansluitstuk met drupperlaar in de slang en steekt u het andere uiteinde van de slang op de andere kant van de verbinding. Op deze manier kunt u zelf bepalen waar een druppelaar ingezet wordt.

Zodra het bewateringssysteem aangelegd is en aangesloten op de wateraansluiting, heeft u de mogelijkheid het systeem met een timer of tijdschakelaar te koppelen. Op deze manier worden de planten op een betrouwbare manier van water voorzien zonder datu hier dagelijks over na hoeft te denken. Naast dat de combinatie met een timer veel werk bespaart, is het ook de ideale mogelijkheid om de planten tijdens uw vakantie met water te verzorgen.

Specificaties
- Lengte slang: 40 m
- Druk: 0 - 4 bar
- Materiaal: PVC - kunststof
- Met 2 typen druppelaars/sproeiers

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +11.000 reviews
 

+4.000 reviews
 

Gastenboek
Rudi van Gool 
Ruim een jaar geleden heb ik de Fonteinpomp...
dirk van rooy 
Verhuisd...wer een nieuwe vijver aangelegd...
Joseph Thys 
SUUUUUPER tevreden van Michielsen ....
A.S. Verlint 
Al jaren klant en altijd perfect geleverd...
Laatst bekeken items