opc_loader

Broyeur | Met RVS vermaler | 600 Watt


Verwachte levertijd:
1 - 2 werkdagen (Direct uit voorraad leverbaar)

132,95
Beschrijving

Deze broyeur met geïntegreerde RVS vermaler is compact en bestand tegen heet water tot een temperatuur van 90°C. De broyeur is uitgerust met 3 toevoeropeningen voor aansluiting op afvoerbuizen, alsmede een diffusor, en kan op betrouwbare wijze afvoerwater tot een hoogte van 5,5 meter en een maximale afstand van 60 meter transporteren. De broyeur is een goedkope oplossing voor afvalwaterprobleem, omdat deze het mogelijk maakt afvalwater zelfs vanuit de meest verafgelegen plaatsen in uw huis te transporteren, zelfs wanneer deze zich onder het terugstroomniveau bevinden.

De pomp kan bijvoorbeeld worden aangesloten op de afvoer van het toiletsysteem en biedt nog 2 aansluitingen voor douches, badkuipen, wastafels, vaatwassers, wasmachines of soortgelijke installaties. Ongebruikte toevoeropeningen kunnen eenvoudig met de meegeleverde doppen worden afgesloten.

De broyeur wordt door een krachtige motor van 600 watt aangedreven. Hierdoor kan de broyeur tot wel 270 liter afvalwater per minuut verpompen en biedt het de garantie dat vaste bestanddelen in het afvalwater worden vermalen voordat zij vervolgens door een 32/40 mm-buis worden afgevoerd. De pomp schakelt automatisch in zodra het afvalwater in de opvangbak een bepaald niveau heeft bereikt en schakelt direct na het legen weer uit. De broyeur beschikt daarnaast over een extra schakelaar waarmee de opvangbak ook handmatig geleegd kan worden.

Enkele praktische, op ervaring gebaseerde tips:

1. Terugslagventiel:
Het is van essentieel belang dat de terugslagklep of -ventiel geïnstalleerd is, anders zal het opgepompte afvalwater in de opvoerinstallatie terug kunnen lopen, wat tot oververhitting of zelfs schade aan de motor kan leiden.

2. Leidingwerk:
Leg de opvoerbuis (verticaal) zo dicht mogelijk bij de pomp en plaats daarna pas de horizontale buis. Dit zal de levensduur van de opvoerinstallatie aanzienlijk verlengen, aangezien de belasting zo tot een minimum wordt beperkt.

3. Leidingen:
De unit is uitgerust met een krachtige motor die heel snel een uiterst hoge druk opbouwt. Gebruik daarom PVC-lijmbuis of een koperen buis als afvoerleiding. Deze zijn verkrijgbaar in bouwmarkten of gespecialiseerde winkels. Indien nodig kunt u de doorstroming verminderen door extra hoeken te plaatsen.

Let erop dat u behalve toiletpapier geen andere voorwerpen in het toilet werpt. Bovendien mag afvalwater uitsluitend zonder druk in de installatie worden ingevoerd en dienen wasmachines en vaatwassers met behulp van een sifon of wasbak aangesloten te worden. Wij raden aan de installatie en de lekkagetest door opgeleide vakpersonen uit te laten voeren. Neem bovendien de wettelijke voorschriften van uw woonplaats in acht.

Aanwijzing: sommige accessoires bevinden zich bij de levering deels in de broyeur.

Specificaties
- Afmetingen: 40 x 28 x 22 cm (lxbxh)
- Spanning: 230V ~ 50Hz
- Vermogen: 600 watt
- Doorstroomhoogte max. 5,5 m
- Doorstroombreedte max. 60 m
- Lengte stroomkabel: 1,7 meter
- Temperatuurbereik: 2–90°C
- Gewicht: 8,5 kg

Beoordelingen ()
Broyeur | Met RVS vermaler | 600 Watt heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Broyeur | Met RVS vermaler | 600 Watt


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +11.500 reviews
 

+4.500 reviews
 

Gastenboek
Jan  
Hele snelle en prima hulp bij mijn kapotte...
Geert 
Geweldige aankoopervaring met Aquariumfilter...
Frans Panning 
Super tevreden over de service van...
Rudi van Gool 
Ruim een jaar geleden heb ik de Fonteinpomp...
Laatst bekeken items