opc_loader

Grower | 3 mm | 15 kg


Verwachte levertijd: 2 - 7 werkdagen

72,95
Beschrijving

Grower is een compleet voer voor uw koi met een hoog eiwitgehalte voor bevordering van de groei. De uitgebalanceerde eiwit / energieverhouding zorgt niet alleen voor een goede groei en spierontwikkeling, maar helpt ook om uw koi in een uitstekende conditie te houden. Grower is bij uitstek geschikt voor het opkweken van jonge koi.

- Inhoud: 15 kg
- Korrelgrootte: 3 mm
- Groeivoer voor temperaturen vanaf 10°C
- Drijvende korrels
- Evenwichtige eiwit / energieverhouding
- Rijk aan essentiële aminozuren
- Met FORPLUS™ (omega-3 bevattende algen)

Analyse
- Eiwit: 44%
- Vet: 11%
- Ruwe celstof: 3,0%
- As: 6,6%

Toegevoegde vitamines
- Vitamine A (IE/kg) 10.000
- Vitamine D (IE/kg) 2.556
- Vitamine E (mg/kg) 200
- Vitamine C (stabiel)(mg/kg) 250

Ons advies
Voer uw vissen 2 tot 4 keer per dag met Grower, afhankelijk van de grootte van de vis en de watertemperatuur. Tevens niet meer voeren dan de vissen in 5 minuten kunnen eten. Verwijder voer dat niet gegeten wordt indien er teveel gevoerd is.
Bij watertemperaturen beneden 10°C hebben de vissen een verminderde eetlust en een langzame spijsvertering. Hierbij dient er overeenkomstig gevoerd te worden en raden wij aan om te voeren met Wheat Germ. Stop geheel met voeren bij een watertemperatuur beneden 5°C. Bij dergelijk lage temperaturen ligt de spijsvertering van vissen bijna geheel stil en hebben de vissen geen voedingsstoffen nodig. Voeren kan in deze situatie zelfs schade aanrichten aan uw vissen.
Deze Grower is bij uitstek geschikt voor het opkweken van jonge koi. Bij temperaturen vanaf 15°C kan er eventueel gekozen worden voor een krachtig groei en kleur bevorderend voer, of mix een dergelijk voer in een 50/50-verhouding met deze Grower. Onze absolute aanraders vanaf 15°C zijn onze Top Koi voor het allerbeste in zowel kleur als groei, onze Spirulina voor de allerbeste kleurontwikkeling of onze Japanse Mix als kwaliteitsvoer voor een iets lager budget.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +11.000 reviews
 

+4.000 reviews
 

Gastenboek
Rudi van Gool 
Ruim een jaar geleden heb ik de Fonteinpomp...
dirk van rooy 
Verhuisd...wer een nieuwe vijver aangelegd...
Joseph Thys 
SUUUUUPER tevreden van Michielsen ....
A.S. Verlint 
Al jaren klant en altijd perfect geleverd...
Laatst bekeken items