opc_loader

Alg-Stop Bio anti-draadalg poeder | 10.000 gram


Verwachte levertijd:
1 - 2 werkdagen (Direct uit voorraad leverbaar)

99,95
Beschrijving

De speciale formulering van diverse natuurlijke mineralen, steenmeel, clinoptiloliet en magnesiumnatriumsulfaat zorgt voor een biologisch evenwicht in het water dat veel beter kan concurreren met draadalgen. Dit ondersteunt de vuil afbrekende bacteriën in het verminderen van overtollige voedingsstoffen in het water. De draadalgen kunnen tijdens de groeifase niet meer voorzien in hun behoefte aan voedingsstoffen. Hoe meer draadalgen in de vijver, hoe groter de concurrentie om voedingsstoffen. Omdat er niet meer voldoende voedingsstoffen beschikbaar zijn voor de algen, neemt de groei aanzienlijk af en verwelken de draadalgen tijdens de 3 weken durende toepassing. Andere waterplanten worden niet beïnvloed door het gebruik van Alg-Stop Bio. Alg-Stop Bio werkt niet rechtstreeks in op de waterplant en bevat geen biocide-actief bestanddeel en is dus geen biocide. Om het welzijn van de vijvervissen te verbeteren, verrijkt Alg-Stop Bio het vijverwater met waardevolle mineralen.

Alg-Stop Bio is ook zeer geschikt voor zwemvijvers en is onschadelijk voor mensen, alle vijverbewoners en ook voor dieren die uit de vijver drinken.

Gebruiksaanwijzing
Voeg voor de eerste toepassing 1 kg per 20.000 liter vijverwater toe gedurende 3 weken, één keer per week. Daarna 1 x per maand 1 kg per 30.000 liter vijverwater. Strooi Alg-Stop over het gehele wateroppervlak. Bij regelmatig gebruik wordt het biologisch evenwicht bereikt, wordt het water kristalhelder en worden de algen aanzienlijk gereduceerd. Andere anti-algenmiddelen zijn overbodig.

Ingrediënten
Natuurlijke mineralen, steenmeel, clinoptiloliet, magnesiumsulfaat.

Beoordelingen ()
Alg-Stop Bio anti-draadalg poeder | 10.000 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Alg-Stop Bio anti-draadalg poeder | 10.000 gram


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +12.000 reviews
 

+4.500 reviews
 

Gastenboek
Anton 
3 Jaar geleden automatische afslag kapot van...
Jan  
Hele snelle en prima hulp bij mijn kapotte...
Geert 
Geweldige aankoopervaring met Aquariumfilter...
Frans Panning 
Super tevreden over de service van...