opc_loader

GM - UV-protect Anti-alg | 5.000 ml


Verwachte levertijd: 1 - 5 werkdagen

69,95
Beschrijving

GM UV-protect Anti-alg is HET natuurlijke product om zweef- en draadalgen in de vijver te voorkomen.
De groei van algen wordt op natuurlijke wijze gecontroleerd door met behulp van speciale blauwe kleurpigmenten de lichtinval te filteren. Bovendien krijgt het water een laguneblauwe kleur. GM UV-protect Anti-alg is onschadelijk voor alle vijverbewoners en planten. Ook honden, katten, vogels enz. kunnen het gekleurde vijverwater zonder gevaar drinken.
Hoe dieper de vijver, des te effectiever is de werking tegen draadalgen. Een herdosering dient uitgevoerd te worden zodra de kleurintensiteit van het water afneemt.

Gebruik:
De best mogelijke algenbescherming wordt bereikt wanneer GM UV-protect Anti-alg tijdig in het voorjaar aangebracht wordt. Voor een duurzame bestrijding van algen dient het middel regelmatig toegepast te worden, circa iedere 4-6 weken. Dit is afhankelijk van de intensiteit van de zon. Meng de aanbevolen dosering met vijverwater in een gieter en verdeel het vervolgens gelijkmatig over het vijveroppervlak. Een eventueel aangesloten UV-apparaat hoeft niet te worden uitgeschakeld.

Let op:
GM UV-protect Anti-alg kan sterke kleurvlekken achterlaten. Het kan niet uit kleding of textiel uitgewassen worden, echter wel van de huid. Gebruik uit voorzorg wegwerphandschoenen. GM UV-protect Anti-alg mag uitsluitend gebruikt worden in sier- en zwemvijvers. Niet gebruiken bij vissen die voor de voedselproductie bestemd zijn. De opgenomen kleurstoffen zijn niet giftig!

Dosering: 5.000 ml behandelt 400.000 L

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +10.000 reviews
 

+3.500 reviews
 

Gastenboek
A.S. Verlint 
Al jaren klant en altijd perfect geleverd...
Henri Iskes 
Alle lof voor de fa. Michielsen en hun...
Angela Peterse 
TOP WEBSHOP! Alles klopt hier. Volledig...
geert pieters 
ik bestelde gisteren een schitterende...
Laatst bekeken items