opc_loader

GM - Vijverzout Plus | 5.000 gram


Verwachte levertijd: 2 - 7 werkdagen

22,95
Beschrijving

GM Vijverzout Plus voegt belangrijke mineraalzouten aan het vijver toe, zodat het immuunsysteem van de vissen wordt versterkt. Bovendien helpt het bij het verminderen van osmotische stress. Vijverzout Plus bevordert de wondheling en kan ook bij uitwendige verwondingen, zweren en schubverlies worden gebruikt. Ook de slijmhuidlaag van de vis wordt beschermd. GM Vijverzout Plus vermindert daarnaast ook de giftigheid van nitriet in het vijverwater (de opname van nitriet via de kieuwen wordt geremd). Zelfs een 1,5%-oplossing van GM Vijverzout Plus heeft een genezend effect op het slijmvlies.

Gebruik: Als permanente toepassing heeft GM moments Vijverzout Plus een stimulerend effect op de aanmaak van het visslijmvlies. Dit zorgt ervoor dat bacteriën, parasieten en schimmels minder oppervlakte hebben om aan te vallen. Los Vijverzout Plus geleidelijk op en verdeel het gelijkmatig over het vijveroppervlak. Niet over de vijverplanten gieten. Aangezien Vijverzout Plus lang in het water blijft, voegt u bij een gedeeltelijke verversing van het water zout uitsluitend tot de hoeveelheid water die bijgevuld moet worden toe. Los Vijverzout Plus voor een kortdurend bad (tegen parasieten) in het water op. Laat de vissen er max. 10 minuten in zwemmen. Houd tijdens dit kortdurend bad de vissen nauwlettend in de gaten. Verwijder vóór gebruik eventueel aanwezig zeoliet. Nooit in combinatie met malachietgroen, benzocaïne, formol of kaliumpermanganaat gebruiken.

Dosering:
- 300 g/100 l: continu gebruik
- 600 g/100 l: bij ziekten
- Kortdurend bad: 10 min 1,5 kg/100 l

Noodhulp:
Als het nitraatgehalte te hoog is, voeg dan een 1%-concentratie Vijverzout Plus toe aan de vijver. Dit helpt de toxiciteit van nitriet te verminderen.

Beoordelingen ()
GM - Vijverzout Plus | 5.000 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
GM - Vijverzout Plus | 5.000 gram


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +11.500 reviews
 

+4.500 reviews
 

Gastenboek
Anton 
3 Jaar geleden automatische afslag kapot van...
Jan  
Hele snelle en prima hulp bij mijn kapotte...
Geert 
Geweldige aankoopervaring met Aquariumfilter...
Frans Panning 
Super tevreden over de service van...
Laatst bekeken items