opc_loader

Centrifugaalpomp | 9.000 liter/uur


Verwachte levertijd: 1 - 5 werkdagen

242,95
x
Beschrijving

Deze centrifugaalpomp is de ideale aanvulling voor alle huishoudelijke watersystemen en zorgt voor een optimale levering van helder water in huis en tuin. Met een vermogen van 900 watt kan de pomp tot wel 7200 liter water per uur oppompen. De pomp heeft een opvoerhoogte van 55 meter en een aanzuighoogte van 9 meter. De tweepolige inductiemotor haalt 2850 toeren per minuut en is dankzij de thermische beveiliging tegen oververhitting beveiligd.

De pomp biedt een breed scala aan toepassingen. Het belangrijkste aspect hierbij is de watervoorziening in het huishouden. Douches, wasmachines en WC-spoelingen hoeven niet langer te worden voorzien van kostbaar drinkwater uit het waterleidingsysteem, maar kunnen gewoon worden bediend met regenwater, bedrijfswater en grondwater. Hierbij wordt het water uit bronnen of reservoirs gepompt en overgebracht.

De pomp is gemaakt van verschillende hoogwaardige materialen. Zo is het pomphuis gemaakt van een combinatie van roestvrij staal en gietijzer en het motorhuis van aluminium. Deze combinatie maakt de centrifugaalpomp bijzonder stabiel en duurzaam.

Specificaties
- Debiet: 9.000 l/h
- Vermogen: 2200 watt
- Aanzuighoogte: 9 m
- Max. opvoerhoogte: 105 m
- Toerental: 2850 rpm
- Geluidsniveau: 78 db(A)
- Lengte stroomkabel: 1 meter

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +10.000 reviews
 

+3.000 reviews
 

Gastenboek
Patrick Feyen 
Zeer goed materiaal en goedkoop.
Erik Flach 
Had wat technische problemen met een product...
maurice lissens 
bij deze wil ik jullie persoonlijk bedanken...
Mart Nieskens 
Precies geleverd binnen de aangegeven...
Laatst bekeken items