opc_loader

Kattenverjager ultrasoon | Voor 125 m²


Verwachte levertijd: 2 - 7 werkdagen

72,95
Beschrijving

Deze kattenverjager houdt katten op afstand door een ultrasoon signaal. Het apparaat dat door een netadapter (apart verkrijgbaar) of een 9 V alkaline batterij werkt, kan zowel aan de muur als op de grond worden gemonteerd met behulp van de meegeleverde grondpin. De kattenverjager detecteert de indringer onder een hoek van 100° op een afstand van maximaal 12 m. Als de bewegingsdetector wordt geactiveerd, stuurt het een ultrasoon signaal (tussen 20-24 kHz) dat de kat verjaagt. Het blijft echter onhoorbaar en ongevaarlijk voor andere dieren en mensen. Als de batterij bijna leeg is, wordt dit aangegeven door een LED-indicatielampje in de detector.

TIP: Door gebruik te maken van een netadapter (apart verkrijgbaar) wordt de intensiteit van het signaal permanent verhoogd tot 30%. Bovendien is de sterkte van het signaal in vergelijking tot de afnemende capaciteit van batterijen constant hoog en is de netadapter op de lange termijn kostenbesparend.

Dankzij waterdichte elektronica kan het apparaat het hele jaar door worden gebruikt. Het is veelzijdig inzetbaar en zeer geschikt voor de bescherming van vijvers, zandbakken, bloemperken of volières.

Specificaties
- Geschikt tot 125 m²
- Lengte grondpin: 16 cm

Beoordelingen ()
Kattenverjager ultrasoon | Voor 125 m² heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Kattenverjager ultrasoon | Voor 125 m²


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +11.500 reviews
 

+4.500 reviews
 

Gastenboek
Jan  
Hele snelle en prima hulp bij mijn kapotte...
Geert 
Geweldige aankoopervaring met Aquariumfilter...
Frans Panning 
Super tevreden over de service van...
Rudi van Gool 
Ruim een jaar geleden heb ik de Fonteinpomp...
Laatst bekeken items