opc_loader

Filterstart Bacto Pearls | 1.000 ml


Verwachte levertijd:
1 - 2 werkdagen (Direct uit voorraad leverbaar)

29,95
x
Beschrijving

Bacto Pearls zijn handige parelvormige balletjes die langzaam oplossen in het water. Zij zorgen zo voor een geleidelijke afgifte van de bacteriën aan het water. Kan direct in het filter worden gebruikt. Geschikt voor het opstarten van nieuwe filter en als algemene onderhoudsformule

Bacto Pearls bevatten miljarden nuttige bacteriën die een zeer gunstig effect hebben op de waterkwaliteit. Deze bacteriën kunnen organische- en anorganische afvalstoffen afbreken zoals ammonium, nitriet en nitraat. Heeft ook een positieve werking om de bodemsliblaag te reduceren. Zorgt voor biologisch gezond en actief water voor vissen en planten.

Gebruiksaanwijzing
1 liter Bacto Pearls is geschikt voor 20.000 liter vijverwater. De Bacto Pearls kunnen het beste direct in het filter worden toegevoegd waar zij langzaam zullen oplossen om zo een constante afgifte van bacteriën te verzorgen. Indien er geen filter is kunnen ze direct in het vijverwater worden verdeeld. Onderhoud: Bacto Pearls kunnen maandelijks worden na gedoseerd (overdosering is niet mogelijk).

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +10.000 reviews
 

+3.000 reviews
 

Gastenboek
Patrick Feyen 
Zeer goed materiaal en goedkoop.
Erik Flach 
Had wat technische problemen met een product...
maurice lissens 
bij deze wil ik jullie persoonlijk bedanken...
Mart Nieskens 
Precies geleverd binnen de aangegeven...
Laatst bekeken items