opc_loader

Filterstart Bacto Pearls | 1.000 ml


Verwachte levertijd:
1 - 2 werkdagen (Direct uit voorraad leverbaar)

26,95
Beschrijving

Bacto Pearls zijn handige parelvormige balletjes die langzaam oplossen in het water. Zij zorgen zo voor een geleidelijke afgifte van de bacteriën aan het water. Kan direct in het filter worden gebruikt. Geschikt voor het opstarten van nieuwe filter en als algemene onderhoudsformule

Bacto Pearls bevatten miljarden nuttige bacteriën die een zeer gunstig effect hebben op de waterkwaliteit. Deze bacteriën kunnen organische- en anorganische afvalstoffen afbreken zoals ammonium, nitriet en nitraat. Heeft ook een positieve werking om de bodemsliblaag te reduceren. Zorgt voor biologisch gezond en actief water voor vissen en planten.

Gebruiksaanwijzing
1 liter Bacto Pearls is geschikt voor 20.000 liter vijverwater. De Bacto Pearls kunnen het beste direct in het filter worden toegevoegd waar zij langzaam zullen oplossen om zo een constante afgifte van bacteriën te verzorgen. Indien er geen filter is kunnen ze direct in het vijverwater worden verdeeld. Onderhoud: Bacto Pearls kunnen maandelijks worden na gedoseerd (overdosering is niet mogelijk).

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +11.500 reviews
 

+4.500 reviews
 

Gastenboek
Frans Panning 
Super tevreden over de service van...
Rudi van Gool 
Ruim een jaar geleden heb ik de Fonteinpomp...
dirk van rooy 
Verhuisd...wer een nieuwe vijver aangelegd...
Joseph Thys 
SUUUUUPER tevreden van Michielsen ....
Laatst bekeken items