opc_loader

Campingwasmachine met centrifuge | voor 3,5 kg wasgoed


Verwachte levertijd: 2 - 7 werkdagen

173,95
Beschrijving

Met deze wasmachine voor op de camping heeft u tijdens uw kampeervakantie altijd schone was. Door de geringe afmetingen en het gewicht van ca. 13,5 kg is de mini-wasmachine gemakkelijk te vervoeren. De machine kan gemakkelijk worden verplaatst met behulp van de handgrepen aan de zijkant. Hierdoor is de campingwasmachine zeer mobiel, waardoor het ideaal is voor gebruik op een buitenverblijf.

De campingwasmachine is uitgerust met een pomp, heeft een centrifugeerfunctie en is voorzien van een timer. Dit alles is verpakt in een modern design. Bovendien zijn met de campingwasmachine verschillende wasprogramma’s mogelijk. De instelbare programma’s zijn normale was (in 3 varianten), fijne was en centrifugeren. De centrifugefunctie heeft een vermogen van 250 watt. De bijbehorende centrifugetimer kan worden ingesteld voor een programmaduur van maximaal 5 minuten en de wastimer op maximaal 15 minuten. De temperatuur van het wasproces wordt bepaald door het water dat in de wasmachine wordt gedaan. De machine verwarmt het water niet zelf.

De machine is voorzien van twee wateraansluitingen en een permanent aangebrachte afvoerslang. Per wasbeurt past er 3,5 kg droog wasgoed in de trommel. Met een lading van 2 kg wasgoed bedraagt de centrifugeercapaciteit 270 toeren per minuut.

Dit betekent dat u op de camping net zo goed uw kleding kunt wassen als thuis. Als u in de caravan geen ruimte voor de wasmachine heeft, kunt u deze gewoon op de dichtstbijzijnde plaats zetten en op de juiste manier aansluiten. Het compacte ontwerp en het lichte gewicht van de campingwasmachine zorgen ervoor dat dit mogelijk is.

Specificaties
- Campingwasmachine voor max. 3,5 kg wasgoed
- Normale was, fijne was en centrifugeren
- Wastimer voor individuele programmaduur
- Geluidsarme werking en pluizenfilter
- Afmetingen: 61 x 37 x 73 cm (lxbxh)
- Spanning: 230V ~ 50Hz
- Verbruik: 250 Watt
- Hoogte bij geopende deksel: 94 cm
- Kabellengte: 1,7 m
- Gewicht: 13,5 kg

Beoordelingen ()
Campingwasmachine met centrifuge | voor 3,5 kg wasgoed heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Campingwasmachine met centrifuge | voor 3,5 kg wasgoed


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +11.500 reviews
 

+4.500 reviews
 

Gastenboek
Anton 
3 Jaar geleden automatische afslag kapot van...
Jan  
Hele snelle en prima hulp bij mijn kapotte...
Geert 
Geweldige aankoopervaring met Aquariumfilter...
Frans Panning 
Super tevreden over de service van...