opc_loader

Osmose-apparaat 3-traps | 190 liter


Verwachte levertijd:
1 - 2 werkdagen (Direct uit voorraad leverbaar)

47,95
Beschrijving

De moderne en milieuvriendelijke methode van waterbehandeling voor drinkwater, aquarium, koivijver, wassen van de vaat, verzorging van planten, wassen van ramen, auto's en vele andere toepassingen.

In veel gevallen is het leidingwater verontreinigd met onzuiverheden zoals virussen, bacteriën, zware metalen, pesticiden, hormonen, medicijnen etc. welke gezondheidsschade kunnen veroorzaken. Door de combinatie van voorfilters en omgekeerde osmose membranen worden deze onzuiverheden niet doorgelaten. Omgekeerde osmose-apparaten zijn de enige zuiveringssystemen welke alle hiervoor genoemde schadelijke bestanddelen uit het water halen en daarmee voorkomen dat deze in ons lichaam terechtkomen. Ervaar de smaak van zuiver water met behulp van ons omgekeerde osmose-apparaat.

Omgekeerde osmose-systemen bieden u goedkoop en effectief zuiver water. Het water wordt door een semipermeabel membraan geperst waarvan de poriën zo fijn zijn dat alleen watermoleculen doordringen, opgeloste mineralen en verontreinigende stoffen worden verwijderd met het resterende water (concentraat). De kwaliteit en de hoeveelheid osmose-water hangt af van de druk en de temperatuur van het onbehandelde water.

Op de meeste watersystemen die op de markt beschikbaar zijn en die werken op basis van ionenwisselaars, worden hard-vormende ionen vervangen door andere ionen (bijv. Calcium wordt vervangen door natrium). Als gevolg hiervan treedt een verschuiving van het ionenrantsoen op, wat onvoorziene gevolgen kan hebben voor het aquarium. Bovendien moeten dergelijke waterfilters regelmatig worden geregenereerd met chemicaliën. De omgekeerde osmose is een natuurlijke procedure, waarbij de opgeloste zouten en de schadelijke stoffen op een puur fysieke manier worden verwijderd.

Dit 3-traps Osmose-systeem van Naturewater produceert water met de hoogste zuiverheid en is eenvoudig te monteren en te gebruiken. Kwaliteit en filterprestaties komen, ondanks de lage prijs, overeen met de duurdere osmose-apparaten. Het osmose-apparaat heeft een capaciteit van 190 liter per dag en is de oplossing voor bijna alle onzuiverheden in het water. Onzuiverheden worden tot 99% gefilterd: zware metalen, pesticiden, hormonen, fungicide, geneesmiddelen, nitraat, fosfaat, chloor, asbest, calciumcarbonaat, radioactieve isotopen, kiemen, protozoa, cysteïne, algen, sporen enz. De montage is eenvoudig dankzij de bijgevoegde installatiehandleiding. Hiermee kan het systeem binnen slechts 20 minuten worden geïnstalleerd.

Specificaties
- 3-Traps omgekeerde osmose
- 50 GPD (190 liter / dag)
- Moderne en milieuvriendelijke waterbehandeling
- Voor drinkwater en aquaria
- Filters inbegrepen: PI-filter met actieve kool, sedimentfilter 5µ en vortron waterfilter membraan 50 GPD
- Cartridges kunnen worden vervangen
- Eenvoudige montage
- Makkelijk in gebruik
- Er zijn GEEN chemicaliën nodig
- Inclusief accessoires voor montage en aansluiting
- Handleiding (Duitstalig)

Beoordelingen ()
Osmose-apparaat 3-traps | 190 liter heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Osmose-apparaat 3-traps | 190 liter


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +11.500 reviews
 

+4.500 reviews
 

Gastenboek
Jan  
Hele snelle en prima hulp bij mijn kapotte...
Geert 
Geweldige aankoopervaring met Aquariumfilter...
Frans Panning 
Super tevreden over de service van...
Rudi van Gool 
Ruim een jaar geleden heb ik de Fonteinpomp...
Laatst bekeken items