opc_loader

Waterfilter 1" | 5-traps | Incl. filtercartridges


Verwachte levertijd:
1 - 2 werkdagen (Direct uit voorraad leverbaar)

57,95
Beschrijving

Ons 5-traps waterfiltratiesysteem met Pl actief koolfilter produceert zeer zuiver water met een verfrissende smaak. Het is goedkoop en gemakkelijk te installeren en te hanteren. Ons filtersysteem overtreft aanzienlijk in kwaliteit, filtercapaciteit en prijs van andere soortgelijke producten op de markt. De filtercapaciteit is ca. 2000 liter per dag, afhankelijk van de voordruk.

In veel gevallen is het leidingwater verontreinigd met onzuiverheden zoals virussen, bacteriën, zware metalen, pesticiden, hormonen, medicijnen etc. welke gezondheidsschade kunnen veroorzaken. Ons filtersysteem is de oplossing voor alle onzuiverheden in uw water. Onzuiverheden worden tot 99% gefilterd.

De unit bevat geen Ro-membraan (omgekeerde osmose) en geen ionenwisselaar. Dit betekent dat het natuurlijke mineraalgehalte (essentieel voor het leven) grotendeels behouden blijft en de waterhardheid slechts in geringe mate wordt beïnvloed.

Deze filterapparatuur filtert ook bronwater en regenwater. Het gezuiverde water kan gebruikt worden als drinkwater voor het huishouden of in de tuin. Dit filtersysteem is speciaal ontworpen voor het filteren van sedimenten, giftige stoffen, ziektekiemen en voor het ontkleuren en optimaliseren van de watersmaak. Voldoet aan alle eisen van campers, boten en dergelijke. Dit filtersysteem kan in vrijwel elke positie worden gemonteerd en bediend.

Het systeem heeft een 5-traps filter, wat leidt tot uitstekende filterresultaten:

Sedimentfiltratie 5µ (Sedimentdeeltjes zoals zand, algen en roest worden verwijderd). Filtratie van giftige stoffen. Met behulp van een filterpatroon van geperste actieve kool kunt u een groot deel van de gifstoffen uit het water verwijderen, b.v. ozon, pesticide, roest, calciumcarbonaatdeeltjes, chloor. De waarden van de concentratie van zware metalen zoals lood, koper enz. worden extreem verlaagd. Bovendien verkleurt de actieve kool het water als er gele of bruine troebelingen zijn. Tevens verwijdert de actieve kool geuren. Giffiltratie door middel van filterpatroon gemaakt van korrelige actieve kool die de aanwezige giftige resten weer filtert. Ultrafiltermembraan filtert alle deeltjes> 0,22 micron (0,000 22 mm) uit het water. In deze fase worden weer resterende ziektekiemen, protozoa, algen, sporen etc. verwijderd (in normale opslag moeilijk te vinden maar gebruikt in de industrie voor de zuivering van mineraalwater). Ultrafilter wordt ook gebruikt voor drinkwaterzuivering in rampgebieden, bijvoorbeeld door THW. Actieve koolstoffilter PI "Gourmet" van hoogwaardige, korrelige actieve kool uit kokos met groot oppervlak. Dit filter verwijdert onaangenaam ruikende en smakende stoffen wat resulteert in puur verfrissend water achter.

Specificaties
- Waterfilter 5-Traps
- 2000 liter / dag (bij 4 bar voordruk)
- Afmetingen: 41 x 16 x 41 cm (lxbxh)
- Aansluiting: 7 mm (¼")
- Moderne en milieuvriendelijke waterbehandeling
- Voor drinkwater en aquaria
- Inclusief 3 Verschillende actieve koolfilters, sedimentfilter 5µ en ultrafilter
- Cartridges kunnen worden vervangen
- Eenvoudige montage
- Makkelijk in gebruik
- Er zijn GEEN chemicaliën nodig
- Inclusief accessoires voor montage en aansluiting
- Handleiding (Duitstalig)

Beoordelingen ()
Waterfilter 1" | 5-traps | Incl. filtercartridges heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Waterfilter 1" | 5-traps | Incl. filtercartridges


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +11.500 reviews
 

+4.500 reviews
 

Gastenboek
Jan  
Hele snelle en prima hulp bij mijn kapotte...
Geert 
Geweldige aankoopervaring met Aquariumfilter...
Frans Panning 
Super tevreden over de service van...
Rudi van Gool 
Ruim een jaar geleden heb ik de Fonteinpomp...