opc_loader

Osmose-apparaat 5-traps | 180 liter | Met drukvat en boosterpomp


Verwachte levertijd: 2 - 7 werkdagen

132,95
Beschrijving

De moderne en milieuvriendelijke methode van waterbehandeling voor drinkwater, aquarium, koivijver, wassen van de vaat, verzorging van planten, wassen van ramen, auto's en vele andere toepassingen.

In veel gevallen is het leidingwater verontreinigd met onzuiverheden zoals virussen, bacteriën, zware metalen, pesticiden, hormonen, medicijnen etc. welke gezondheidsschade kunnen veroorzaken. Door de combinatie van voorfilters en omgekeerde osmose membranen worden deze onzuiverheden niet doorgelaten. Omgekeerde osmose-apparaten zijn de enige zuiveringssystemen welke alle hiervoor genoemde schadelijke bestanddelen uit het water halen en daarmee voorkomen dat deze in ons lichaam terechtkomen. Ervaar de smaak van zuiver water met behulp van ons omgekeerde osmose-apparaat.

Omgekeerde osmose-systemen bieden u goedkoop en effectief zuiver water. Het water wordt door een semipermeabel membraan geperst waarvan de poriën zo fijn zijn dat alleen watermoleculen doordringen, opgeloste mineralen en verontreinigende stoffen worden verwijderd met het resterende water (concentraat). De waterdruk wordt verhoogd door een geïntegreerde membraan-boosterpomp. De kwaliteit en de hoeveelheid osmose-water hangt af van de druk en de temperatuur van het onbehandelde water.

Op de meeste watersystemen die op de markt beschikbaar zijn en die werken op basis van ionenwisselaars, worden hard-vormende ionen vervangen door andere ionen (bijv. calcium wordt vervangen door natrium). Als gevolg hiervan treedt een verschuiving van het ionenrantsoen op, wat onvoorziene gevolgen kan hebben voor het aquarium. Bovendien moeten dergelijke waterfilters regelmatig worden geregenereerd met chemicaliën. De omgekeerde osmose is een natuurlijke procedure, waarbij de opgeloste zouten en de schadelijke stoffen op een puur fysieke manier worden verwijderd.

Dit 5-traps omgekeerde osmose systeem onderscheidt zich door 5 verschillende filterpatronen: Stap 1: Sedimentfilter, 5 micron, verwijdert zand, kalk, roest en andere deeltjes tot 5 micron. Stap 2: Actievekool blokfilter filtert de meeste gifstoffen (pesticiden, asbest, chloor en afbraakproducten, meercellige micro-organismen enz.) uit het water. Stap 3: Actieve kool sedimentfilter van gegranuleerde actieve kool filtert zeer fijne deeltjes en beschermt het membraan tegen verstopping. Stap 4: Het hart van het systeem: het membraan verwijdert ongeveer 96% van alle verontreinigende stoffen (aluminium, ammoniak, calcium, chroom, cyanide, zink, cadmium, mangaan, magnesium, koper, nikkel, lood, zilver, strontium, ijzer, uranium , pesticiden, bacteriën, virussen en medicijnresten, algen, sporen, etc.) Stap 5: Actief kool na-filter. In deze laatste fase wordt eventueel achtergebleven chloor verwijderd en geur- en smaakvariaties geneutraliseerd.

Eenvoudig te monteren en te gebruiken. Wordt direct op de waterleiding aangesloten. Naast de filterpatronen wordt er een drukvat en de benodigde aansluitmaterialen meegeleverd. Voorzien van muurbeugel.

Specificaties
- 5-Traps omgekeerde osmose met geïntegreerde manometer en muurbeugel
- Incl. cartridges: Sediment-, actieve kool granulaat-, actieve kool blok-, membraan- en actieve kool na-filter
- Afmetingen cartridges: 254 x Ø62 mm
- Inclusief: Boosterpomp, drukvat en aansluitmaterialen
- Opbrengst: 180 liter per dag
- Handleiding: Engels- en Duitstalig

Beoordelingen ()
Osmose-apparaat 5-traps | 180 liter | Met drukvat en boosterpomp heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Osmose-apparaat 5-traps | 180 liter | Met drukvat en boosterpomp


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +12.000 reviews
 

+4.500 reviews
 

Gastenboek
thierry 
Matériel conforme à la commande et...
Anton 
3 Jaar geleden automatische afslag kapot van...
Jan  
Hele snelle en prima hulp bij mijn kapotte...
Geert 
Geweldige aankoopervaring met Aquariumfilter...