opc_loader

Tuinkas met ritssluiting en ramen | 300 x 200 x 200 cm


Verwachte levertijd: 2 - 7 werkdagen

76,95
Beschrijving

In deze kweekserre kunnen gevoelige scheuten en planten onder optimale omstandigheden goed beschermd groeien. Vooral voor het zaaien, telen en opkweken van gevoelige planten zoals tomaten, paprika's, komkommers of zelfs exotische planten is een mild, vochtig klimaat vereist. Als het in het voorjaar of 's nachts koud wordt, kunnen de jonge plantjes schade oplopen. Maar ook in de herfst en de winter hebben veel planten warmte en speciale verzorging nodig. Bovendien beschermt deze stevige kas de planten tegen insecten, vogels en andere ongewenste dieren.

Deze functionele kas is onmisbaar voor de hobbytuinier. Hij is dankzij het eenvoudige insteeksysteem snel opgebouwd en kan flexibel worden gebruikt.

De constructie is bijzonder stabiel en bestaat uit een stalen frame van 19 x 0,6 mm. De stangen zijn gemakkelijk in elkaar te zetten met behulp van de meegeleverde instructies.

De constructie is omhuld met een slijtvaste polyethyleenfolie, 120g/m². Deze PE-folie is zeer resistent, filtert op betrouwbare wijze UV-straling, beschermt tegen sterk zonlicht en houdt tegelijkertijd wind en regen buiten. Aan de voorkant bevindt zich een opening met twee ritsen, welke kan worden opgerold. Bovendien heeft de kas zes ramen die door vliegengaas worden beschermd en voor een goede ventilatie zorgen.

Specificaties
- Afmetingen: 300 x 200 x 200 cm
- Materiaal: Polyethyleen (PE) / Staal
- Gewicht: 11 kg

Beoordelingen ()
Tuinkas met ritssluiting en ramen | 300 x 200 x 200 cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Tuinkas met ritssluiting en ramen | 300 x 200 x 200 cm


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +12.000 reviews
 

+4.500 reviews
 

Gastenboek
thierry 
Matériel conforme à la commande et...
Anton 
3 Jaar geleden automatische afslag kapot van...
Jan  
Hele snelle en prima hulp bij mijn kapotte...
Geert 
Geweldige aankoopervaring met Aquariumfilter...