opc_loader

Werkbankonderstel | Antraciet / Rood | 125 x 57 x 81 cm


Verwachte levertijd: 2 - 7 werkdagen

65,95
Beschrijving

Dit robuuste werkbankframe vormt de ideale basis voor het bouwen van je eigen werkbank. Het frame van de werkbank is gemaakt van hoogwaardig staal en overtuigt door zijn professionele afwerking en duurzaamheid. Dankzij de stabiele productie en het gebruik van vierkante buizen van 40 x 40 mm is het frame zelfs tegen hoge eisen bestand en vormt het de ideale aanvulling op elke werkplaats.

Het frame van de werkbank is 125 cm lang, 57 cm diep en 81 cm hoog. Het frame biedt dus voldoende ruimte voor een groot werkblad. Aan de bovenzijde van het frame zijn schroefpunten voor een stevige bevestiging van een werkblad aanwezig. Het frame charmeert met een kleurrijke blikvanger: twee van de vier verbindingsstangen zijn in een kleur rood (RAL 3020) gecoat. De overige stangen van het frame zijn antraciet (RAL 7016) en vormen een prachtig contrast met het rood.

Het frame kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Het frame kan bijvoorbeeld dienen als onderconstructie voor een inpak- of werktafel. De constructie is echter ook geschikt voor gebruik buiten de werkplaats, het magazijn en dergelijke. Met een bijbehorend tafelblad kan het frame ook als sideboard binnen de eigen vier muren worden gebruikt. De 4 bijgeleverde plastic doppen worden onder de tafelpoten gemonteerd en beschermen de vloer tegen krassen.

Specificaties
- Materiaal: staal met poedercoating
- Kleur: antraciet-rood
- Geschikt voor werkbanken, werktafels, sideboards
- Afmetingen: 125 x 57 x 81 cm (lxbxh)
- Inclusief plastic doppen voor de tafelpoten
- Maximale draaglast: 200 kg
- Gewicht: 14 kg

Beoordelingen ()
Werkbankonderstel | Antraciet / Rood | 125 x 57 x 81 cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Werkbankonderstel | Antraciet / Rood | 125 x 57 x 81 cm


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +11.500 reviews
 

+4.500 reviews
 

Gastenboek
Anton 
3 Jaar geleden automatische afslag kapot van...
Jan  
Hele snelle en prima hulp bij mijn kapotte...
Geert 
Geweldige aankoopervaring met Aquariumfilter...
Frans Panning 
Super tevreden over de service van...