opc_loader

Bankschroef | 360° draaibaar | 100 mm


Verwachte levertijd: 2 - 7 werkdagen

28,95
Beschrijving

Een bankschroef behoort tot de basisuitrusting van een optimaal ingerichte werkbank. Deze Light Duty bankschroef is perfekt geschikt voor lichte werkzaamheden. Hij overtuigt door zijn robuustheid, zijn duurzaamheid en zijn stabiele vorm.

Deze bankschroef klemt je werkstuk stevig vast. Zo blijft het in de juiste positie en kan je zonder zorgen aan de slag gaan. De voorste spanbek, de vaste spanbek en de draaihendel zorgen ervoor dat het werkstuk gefixeerd blijft. Het werkstuk wordt tussen de bekken vastgeklemd. De vaste bek is gemonteerd op de basis en kan niet in zijn positie worden veranderd. De voorste bek zit daarentegen op een geleiderail en kan heen en weer worden geschoven. 

De spanbreedte van deze bankschroef reikt tot 100 mm en heeft een trapeziumdraad. Door de schroefdraad en de moer kan de draaihendel gemakkelijk worden geopend en gesloten. Op die manier kan de spanbreedte van de bekken individueel worden aangepast aan de grootte van het werkstuk.

De bankschroef is zo ontworpen dat het gemakkelijk aan een werkbank kan worden bevestigd. De achterste klembek steekt dus boven de werkbank uit. Dit is bijzonder belangrijk voor het inspannen van lange werkstukken, zoals buizen. Naast de klemfunctie beschikt deze bankschroef over een breed aambeeld (6,2 x 6cm) dat kan worden gebruikt voor extra werkzaamheden. 

Specificaties
- Voor licht gebruik (Light Duty)
- Breedte van de spanbekken 100 mm
- Kan aan de werkbank worden bevestigd
- Voor het bewerken van lange werkstukken
- Groot aambeeld

Beoordelingen ()
Bankschroef | 360° draaibaar | 100 mm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Bankschroef | 360° draaibaar | 100 mm


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +12.000 reviews
 

+4.500 reviews
 

Gastenboek
Anton 
3 Jaar geleden automatische afslag kapot van...
Jan  
Hele snelle en prima hulp bij mijn kapotte...
Geert 
Geweldige aankoopervaring met Aquariumfilter...
Frans Panning 
Super tevreden over de service van...
Laatst bekeken items