opc_loader

Bankschroef | 360° draaibaar | 100 mm | Extra zwaar


Naar verwachting beschikbaar vanaf: 9 januari

30,95
Beschrijving

Een bankschroef behoort tot de basisuitrusting van een optimaal ingerichte werkbank. Deze Heavy Duty bankschroef is perfekt geschikt voor zware werkzaamheden. Hij overtuigt door zijn bijzondere robuustheid, zijn duurzaamheid en zijn stabiele vorm.

Deze bankschroef klemt je werkstuk stevig vast. Zo blijft het in de juiste positie en kan je zonder zorgen aan de slag gaan. De voorste spanbek, de vaste spanbek en de draaihendel zorgen ervoor dat het werkstuk gefixeerd blijft. Het werkstuk wordt tussen de bekken vastgeklemd. De vaste bek is gemonteerd op de basis en kan niet in zijn positie worden veranderd. De voorste bek zit daarentegen op een geleiderail en kan heen en weer worden geschoven.

De spanbreedte van deze bankschroef reikt tot 100 mm en heeft een trapeziumdraad. Door de schroefdraad en de moer kan de draaihendel gemakkelijk worden geopend en gesloten. Op die manier kan de spanbreedte van de bekken individueel worden aangepast aan de grootte van het werkstuk.

De bankschroef is zo ontworpen dat het gemakkelijk aan een werkbank kan worden bevestigd. De achterste klembek steekt dus boven de werkbank uit. Dit is bijzonder belangrijk voor het inspannen van lange werkstukken, zoals buizen. Naast de klemfunctie beschikt deze bankschroef over een breed aambeeld dat kan worden gebruikt voor extra werkzaamheden zoals hameren of centerponsen.

Specificaties
- Voor zwaar gebruik (Heavy Duty)
- Breedte van de spanbekken 100 mm
- Kan aan de werkbank worden bevestigd
- Voor het bewerken van lange werkstukken
- Groot aambeeld

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +11.000 reviews
 

+4.000 reviews
 

Gastenboek
Rudi van Gool 
Ruim een jaar geleden heb ik de Fonteinpomp...
dirk van rooy 
Verhuisd...wer een nieuwe vijver aangelegd...
Joseph Thys 
SUUUUUPER tevreden van Michielsen ....
A.S. Verlint 
Al jaren klant en altijd perfect geleverd...