opc_loader

Accessoireset perslucht | 13-delig


Naar verwachting beschikbaar vanaf: 9 januari

35,95
Beschrijving

Deze 13-delige persluchtset bevat de belangrijkste gereedschappen en tools op het gebied van perslucht. De set bestaat uit een persluchtpistool met bandenspanningsmeter, een uitblaaspistool, een sproeipistool met behouder, een verfspuitpistool met behouder, een 5 meter lange spiraalslang en 8 verschillende mondstukken.

Het verfspuitpistool kan worden gebruikt om verf en lak op professionele wijze aan te brengen. Het persluchtpistool vernevelt de verf fijn en zorgt voor een perfect oppervlak. Het verfspuitpistool heeft een maximale werkdruk van 3 - 5 bar en verbruikt 130 - 300 liter lucht per minuut. De verfbehouder is gemaakt van aluminium en kan eenvoudig worden gereinigd.

De set bevat ook een bandenspanningsmeter, waarmee je snel zelf de spanning van je banden kunt checken. Sluit je de bandenspanningsmeter aan op een compressor, kan de bandenspanning van de auto moeiteloos worden bepaald en zo nodig bijgevuld.

Het meegeleverde sproeipistool inclusief reservoir is het optimale gereedschap voor het verdelen van bijvoorbeeld spuitolie, reinigingsmiddelen of antiroestmiddelen. De lange verstuivingsbuis maakt een gelijkmatige verstuiving mogelijk, zonder verspilling van de gebruikte vloeistoffen.

Een ander praktisch hulpmiddel is het meegeleverde uitblaaspistool. Deze tool is ideaal voor het reinigen van gaten en openingen door er lucht door te blazen. Vuil- en stofdeeltjes kunnen met het persluchtpistool snel worden verwijderd. Aangezien uitsluitend lucht wordt gebruikt, is dit type reiniging ook zeer geschikt voor elektronica of bij restauraties. Het blaaspistool is ook populair voor fiets- en motorfietsonderdelen.

Specificaties
- 13-delige persluchtset
- Bandenvulpomp & blaaspistool
- Verfspuitpistool & sproeipistool
- 8 verschillende mondstukken
- Lengte spiraalslang: 5 m
- Diameter spiraalslang: Ø 7 mm
- Kogelmondstukken: 1,5 mm | 4 mm
- Fietsmondstuk: 7 mm
- Uitblaasmondstuk: 2,5 mm

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +11.000 reviews
 

+4.000 reviews
 

Gastenboek
Rudi van Gool 
Ruim een jaar geleden heb ik de Fonteinpomp...
dirk van rooy 
Verhuisd...wer een nieuwe vijver aangelegd...
Joseph Thys 
SUUUUUPER tevreden van Michielsen ....
A.S. Verlint 
Al jaren klant en altijd perfect geleverd...
Laatst bekeken items