opc_loader

Accessoireset perslucht | 13-delig


Verwachte levertijd: 2 - 7 werkdagen

38,95
Beschrijving

Deze 13-delige persluchtset bevat de belangrijkste gereedschappen en tools op het gebied van perslucht. De set bestaat uit een persluchtpistool met bandenspanningsmeter, een uitblaaspistool, een sproeipistool met behouder, een verfspuitpistool met behouder, een 5 meter lange spiraalslang en 8 verschillende mondstukken.

Het verfspuitpistool kan worden gebruikt om verf en lak op professionele wijze aan te brengen. Het persluchtpistool vernevelt de verf fijn en zorgt voor een perfect oppervlak. Het verfspuitpistool heeft een maximale werkdruk van 3 - 5 bar en verbruikt 130 - 300 liter lucht per minuut. De verfbehouder is gemaakt van aluminium en kan eenvoudig worden gereinigd.

De set bevat ook een bandenspanningsmeter, waarmee je snel zelf de spanning van je banden kunt checken. Sluit je de bandenspanningsmeter aan op een compressor, kan de bandenspanning van de auto moeiteloos worden bepaald en zo nodig bijgevuld.

Het meegeleverde sproeipistool inclusief reservoir is het optimale gereedschap voor het verdelen van bijvoorbeeld spuitolie, reinigingsmiddelen of antiroestmiddelen. De lange verstuivingsbuis maakt een gelijkmatige verstuiving mogelijk, zonder verspilling van de gebruikte vloeistoffen.

Een ander praktisch hulpmiddel is het meegeleverde uitblaaspistool. Deze tool is ideaal voor het reinigen van gaten en openingen door er lucht door te blazen. Vuil- en stofdeeltjes kunnen met het persluchtpistool snel worden verwijderd. Aangezien uitsluitend lucht wordt gebruikt, is dit type reiniging ook zeer geschikt voor elektronica of bij restauraties. Het blaaspistool is ook populair voor fiets- en motorfietsonderdelen.

Specificaties
- 13-delige persluchtset
- Bandenvulpomp & blaaspistool
- Verfspuitpistool & sproeipistool
- 8 verschillende mondstukken
- Lengte spiraalslang: 5 m
- Diameter spiraalslang: Ø 7 mm
- Kogelmondstukken: 1,5 mm | 4 mm
- Fietsmondstuk: 7 mm
- Uitblaasmondstuk: 2,5 mm

Beoordelingen ()
Accessoireset perslucht | 13-delig heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Accessoireset perslucht | 13-delig


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +12.000 reviews
 

+4.500 reviews
 

Gastenboek
thierry 
Matériel conforme à la commande et...
Anton 
3 Jaar geleden automatische afslag kapot van...
Jan  
Hele snelle en prima hulp bij mijn kapotte...
Geert 
Geweldige aankoopervaring met Aquariumfilter...
Laatst bekeken items