opc_loader

Slagmoersleutelset perslucht | 17-delig | Incl. koffer


Naar verwachting beschikbaar vanaf: 11 juni

49,95

Dit betreft een pre-order

  • Zie beschikbaarheidsindicatie
Beschrijving

Deze 17-delige pneumatische slagmoersleutelset is de perfecte aanvulling voor jouw werkplaats. Deze slagmoersleutel is niet alleen handig en compact, maar beschikt ook over een krachtige en duurzame werking.

De slagmoersleutel met ½"-aandrijving heeft een krachtige 320 Nm koppel bij een werkdruk van ongeveer 6 bar. Dankzij de ¼"-snelkoppeling kan de slagmoersleutel op elke gangbare compressor worden aangesloten. Bovendien kunnen dankzij het lage luchtverbruik ook kleinere compressoren het volledige potentieel van de sleutel benutten.

Dankzij de ergonomische handgreep ligt de slagmoersleutel niet alleen prettig in de hand, maar maakt hij ook een veilige en stabiele grip mogelijk. Zo is het apparaat ideaal voor gebruik gedurende langere tijd.

Naast de slagmoersleutel bevat de set tien doppen, een verlengstuk, een zeskantsleutel, een adapter (persluchtkoppeling NW 7.2) en een oliekan. De set bevat ook een mini-olier die het luchtgereedschap automatisch smeert. De set wordt geleverd in een stevige gereedschapskoffer waarin de slagmoersleutel kan worden vervoerd. Zo heb je alle onderdelen tegelijkertijd geordend en binnen handbereik.

Dopmaten:
9 mm, 10 mm, 11 mm, 13 mm, 14 mm, 17 mm, 19 mm, 22 mm, 24 mm en 27 mm

Specificaties
- 17-delige set
- ¼"-Snelkoppeling
- Druk: 6 bar
- 320 Nm
- Ergonomische handgreep

Beoordelingen ()
Slagmoersleutelset perslucht | 17-delig | Incl. koffer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Slagmoersleutelset perslucht | 17-delig | Incl. koffer


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +11.500 reviews
 

+4.500 reviews
 

Gastenboek
Jan  
Hele snelle en prima hulp bij mijn kapotte...
Geert 
Geweldige aankoopervaring met Aquariumfilter...
Frans Panning 
Super tevreden over de service van...
Rudi van Gool 
Ruim een jaar geleden heb ik de Fonteinpomp...