opc_loader

Slagmoersleutelset perslucht | 17-delig | Incl. koffer


Verwachte levertijd: 1 - 5 werkdagen

45,95
x
Beschrijving

Deze 17-delige pneumatische slagmoersleutelset is de perfecte aanvulling voor jouw werkplaats. Deze slagmoersleutel is niet alleen handig en compact, maar beschikt ook over een krachtige en duurzame werking.

De slagmoersleutel met ½"-aandrijving heeft een krachtige 320 Nm koppel bij een werkdruk van ongeveer 6 bar. Dankzij de ¼"-snelkoppeling kan de slagmoersleutel op elke gangbare compressor worden aangesloten. Bovendien kunnen dankzij het lage luchtverbruik ook kleinere compressoren het volledige potentieel van de sleutel benutten.

Dankzij de ergonomische handgreep ligt de slagmoersleutel niet alleen prettig in de hand, maar maakt hij ook een veilige en stabiele grip mogelijk. Zo is het apparaat ideaal voor gebruik gedurende langere tijd.

Naast de slagmoersleutel bevat de set tien doppen, een verlengstuk, een zeskantsleutel, een adapter (persluchtkoppeling NW 7.2) en een oliekan. De set bevat ook een mini-olier die het luchtgereedschap automatisch smeert. De set wordt geleverd in een stevige gereedschapskoffer waarin de slagmoersleutel kan worden vervoerd. Zo heb je alle onderdelen tegelijkertijd geordend en binnen handbereik.

Dopmaten:
9 mm, 10 mm, 11 mm, 13 mm, 14 mm, 17 mm, 19 mm, 22 mm, 24 mm en 27 mm

Specificaties
- 17-delige set
- ¼"-Snelkoppeling
- Druk: 6 bar
- 320 Nm
- Ergonomische handgreep

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +10.000 reviews
 

+3.000 reviews
 

Gastenboek
Patrick Feyen 
Zeer goed materiaal en goedkoop.
Erik Flach 
Had wat technische problemen met een product...
maurice lissens 
bij deze wil ik jullie persoonlijk bedanken...
Mart Nieskens 
Precies geleverd binnen de aangegeven...