opc_loader

Vetpomp op perslucht PRO | 12 liter


Verwachte levertijd: 2 - 7 werkdagen

153,95
Beschrijving

Een vetpomp is een nuttig gereedschap voor het onderhoud van diverse voertuigen en machines. Met dit gereedschap wordt het vet op gewrichten, scharnieren, wielnaven en lagers geperst. De vetpomp slaagt erin het vet nauwkeurig aan te brengen, waarmee het onderhoud van de machines en voertuigen wordt versneld. Bovendien voorkomt de vetpomp vervuiling die bij het handmatig aanbrengen zou kunnen ontstaan. Dit betekent dat het gebruik van een vetpomp het werk nauwkeuriger, sneller en schoner maakt. Daarom mag deze tool in geen enkele werkplaats of garage ontbreken.

Deze professionele vetpomp heeft een vetreservoir van 12 liter. Door de persluchtaandrijving gaat het smeren met deze vetpomp nog sneller. De bediening met één hand maakt het werk vele malen gemakkelijker. Het pistool werkt met perslucht van 6 tot 8 bar en heeft een drukverhouding van 50:1. Dit geeft de verhouding tussen de inkomende luchtdruk en de uitgaande vetdruk weer.

Door zijn kleine afmetingen en de grote wielen is de vetpomp mobiel inzetbaar. Met de 3,8 meter lange slang kunnen ook verder afgelegen plaatsen worden bereikt.

Specificaties
- Professionele vetpomp op perslucht
- Nauwkeurig smeren van voertuigen en machines
- Inhoud vetreservoir: 12 liter
- Persluchtdruk: 6 tot 8 bar
- Drukverhouding: 50:1
- Lengte slang: 3,8 meter

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +11.000 reviews
 

+4.000 reviews
 

Gastenboek
Rudi van Gool 
Ruim een jaar geleden heb ik de Fonteinpomp...
dirk van rooy 
Verhuisd...wer een nieuwe vijver aangelegd...
Joseph Thys 
SUUUUUPER tevreden van Michielsen ....
A.S. Verlint 
Al jaren klant en altijd perfect geleverd...
Laatst bekeken items