opc_loader

Hondenwip | 180 x 30 x 30 cm | Tot 50 kg


Verwachte levertijd: 1 - 5 werkdagen

60,95
x
Beschrijving

Deze hondenwip is de ideale uitrusting voor een sterker evenwichtsgevoel en een betere beweeglijkheid van je viervoeter. Het is namelijk optimaal geschikt voor het beginnen met Agility Training van honden en de vele voordelen ervan.

De hondenwip zorgt niet alleen voor afwisseling en activiteit, maar traint ook de lichamelijke conditie van de hond. Immers, de hond zal tijdens de training verscheidene malen de helling van de wip op- en afrennen. Bovendien kunnen er ook trucs geoefend worden. De hond kan bijvoorbeeld in het midden van de wip stilstaan en proberen de wip in evenwicht te brengen. Dit vereist gevoel en evenwicht.

De wip is gemaakt van dennenhout, overtuigt door zijn duurzaamheid en kan bovendien gemakkelijk worden gereinigd. Dankzij het glazuur is de wip ook bestand tegen weersinvloeden en kan hij zonder problemen buiten worden gebruikt. Dankzij de anti-sliplaag kan het toestel ook bij nat weer worden ingezet, omdat deze voldoende grip biedt.

Door het weldoordachte design is de trainingswip gemakkelijk in elkaar te zetten en moeiteloos draagbaar. De wip is geschikt voor zowel kleine als grote honden en kan worden belast met maximaal 50 kg.

Specificaties
- Afmetingen 180 x 30 x 30 cm
- Materiaal: dennenhout
- Voorzien van anti-slip coating
- Belastbaar tot max. 50 kg
- Gewicht 6 kg

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +10.000 reviews
 

+3.000 reviews
 

Gastenboek
Erik Flach 
Had wat technische problemen met een product...
maurice lissens 
bij deze wil ik jullie persoonlijk bedanken...
Mart Nieskens 
Precies geleverd binnen de aangegeven...
Anneke Jansen 
Vlotte levering! Ik bestelde een XXL Bench...
Laatst bekeken items