opc_loader

Compostbak metaal | 100 x 100 x 90 cm | 900 liter


Verwachte levertijd:
1 - 5 werkdagen (Uit voorraad leverbaar)

59,95
x
Beschrijving

Een compostbak is de ideale manier om bioafval nuttig te maken. Met een compostbak kan het afval worden hergebruikt en bespaart u tegelijkertijd geld. Waardevolle grond wordt in de compostbak gemaakt uit uw eigen organisch afval. Deze grond voorziet tuin- en balkonplanten van belangrijke voedingsstoffen. De capaciteit van 900 liter maakt de productie van grote hoeveelheden hoogwaardige grond mogelijk.

Deze compostbak is gemaakt van staal, kan tegen regen sneeuw en zon en is daarom zeer duurzaam. De stalen lamellen kunnen afzonderlijk worden opgesteld. De zijkanten zijn niet gesloten, maar blijven open. Open compostering is een van de klassieke composteringsprocessen. Het organische afval wordt eenvoudigweg in de compostbak gedeponeerd en de lamellen houden alles bij elkaar. Na een tijdje hoopt zich een massa organisch afval op en doet de natuur zijn werk. Schimmels en bacteriën beginnen het afval af te breken. Moleculen worden gesplitst en energie komt vrij. Dit creëert temperaturen tot 70 °C in de massa. De temperaturen doden schadelijke stoffen en ziektekiemen, zodat alleen voedingsstoffen overblijven. Om al het afval door dit proces te laten gaan, moet de composthoop na een paar maanden worden herschikt. Wat uiteindelijk overblijft is voedingsrijke en eersteklas grond. Verwijder eenvoudig een van de stalen lamellen om een deel van de compost te gebruiken

Specificaties
- Afmetingen: 100 x 100 x 90 cm (lxbxh)
- Inhoud: 900 liter
- Materiaal: Staal
- Materiaaldikte: 1 mm
- Lamelbreedte: 8,5 cm
- Gewicht: 13,4 kg

Beoordelingen (0)
Compostbak metaal | 100 x 100 x 90 cm | 900 liter heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Echte Klantbeoordelingen
Veiligheid gegarandeerd

Gastenboek
Mike Staub 
Laats een uv-lamp besteld voor in mijn...
Martha Baloe 
Ik had een kattenren besteld voor mijn...
Dre Van Ham 
Alle spullen voor onze nieuwe vijver besteld...
Peter Ypma 
Fijn bedrijf, goede keuze en snelle levering