opc_loader

Compostbak metaal | 120 x 120 x 90 cm | 1300 liter


Verwachte levertijd: 2 - 7 werkdagen

74,95
Beschrijving

Een compostbak is de ideale manier om bioafval nuttig te maken. Met een compostbak kan het afval worden hergebruikt en bespaart u tegelijkertijd geld. Waardevolle grond wordt in de compostbak gemaakt uit uw eigen organisch afval. Deze grond voorziet tuin- en balkonplanten van belangrijke voedingsstoffen. De capaciteit van 1300 liter maakt de productie van grote hoeveelheden hoogwaardige grond mogelijk.

Deze compostbak is gemaakt van staal, kan tegen regen sneeuw en zon en is daarom zeer duurzaam. De stalen lamellen kunnen afzonderlijk worden opgesteld. De zijkanten zijn niet gesloten, maar blijven open. Open compostering is een van de klassieke composteringsprocessen. Het organische afval wordt eenvoudigweg in de compostbak gedeponeerd en de lamellen houden alles bij elkaar. Na een tijdje hoopt zich een massa organisch afval op en doet de natuur zijn werk. Schimmels en bacteriën beginnen het afval af te breken. Moleculen worden gesplitst en energie komt vrij. Dit creëert temperaturen tot 70 °C in de massa. De temperaturen doden schadelijke stoffen en ziektekiemen, zodat alleen voedingsstoffen overblijven. Om al het afval door dit proces te laten gaan, moet de composthoop na een paar maanden worden herschikt. Wat uiteindelijk overblijft is voedingsrijke en eersteklas grond. Verwijder eenvoudig een van de stalen lamellen om een deel van de compost te gebruiken

Specificaties
- Afmetingen: 120 x 120 x 90 cm (lxbxh)
- Inhoud: 1300 liter
- Materiaal: Staal
- Materiaaldikte: 1 mm
- Lamelbreedte: 8,5 cm
- Gewicht: 15 kg

Beoordelingen ()
Compostbak metaal | 120 x 120 x 90 cm | 1300 liter heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Compostbak metaal | 120 x 120 x 90 cm | 1300 liter


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +11.500 reviews
 

+4.500 reviews
 

Gastenboek
Anton 
3 Jaar geleden automatische afslag kapot van...
Jan  
Hele snelle en prima hulp bij mijn kapotte...
Geert 
Geweldige aankoopervaring met Aquariumfilter...
Frans Panning 
Super tevreden over de service van...