opc_loader

Bankschroef | 360° draaibaar | 150 mm


Naar verwachting beschikbaar vanaf: 6 juli

63,95

Dit betreft een pre-order

  • Zie beschikbaarheidsindicatie
Beschrijving

Een bankschroef behoort tot de basisuitrusting van een optimaal ingerichte werkbank. Deze Light Duty bankschroef is perfekt geschikt voor lichte werkzaamheden. Hij overtuigt door zijn robuustheid, zijn duurzaamheid en zijn stabiele vorm.

Deze bankschroef klemt je werkstuk stevig vast. Zo blijft het in de juiste positie en kan je zonder zorgen aan de slag gaan. De voorste spanbek, de vaste spanbek en de draaihendel zorgen ervoor dat het werkstuk gefixeerd blijft. Het werkstuk wordt tussen de bekken vastgeklemd. De vaste bek is gemonteerd op de basis en kan niet in zijn positie worden veranderd. De voorste bek zit daarentegen op een geleiderail en kan heen en weer worden geschoven.

De spanbreedte van deze bankschroef reikt tot 150 mm en heeft een trapeziumdraad. Door de schroefdraad en de moer kan de draaihendel gemakkelijk worden geopend en gesloten. Op die manier kan de spanbreedte van de bekken individueel worden aangepast aan de grootte van het werkstuk.

De bankschroef is zo ontworpen dat het gemakkelijk aan een werkbank kan worden bevestigd. De achterste klembek steekt dus boven de werkbank uit. Dit is bijzonder belangrijk voor het inspannen van lange werkstukken, zoals buizen. Naast de klemfunctie beschikt deze bankschroef over een breed aambeeld (9,4 x 7,3 cm) dat kan worden gebruikt voor extra werkzaamheden.

Specificaties
- Voor licht gebruik (Light Duty)
- Breedte van de spanbekken 150 mm
- Kan aan de werkbank worden bevestigd
- Voor het bewerken van lange werkstukken
- Groot aambeeld

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +10.000 reviews
 

+3.500 reviews
 

Gastenboek
Joseph Thys 
SUUUUUPER tevreden van Michielsen ....
A.S. Verlint 
Al jaren klant en altijd perfect geleverd...
Henri Iskes 
Alle lof voor de fa. Michielsen en hun...
Angela Peterse 
TOP WEBSHOP! Alles klopt hier. Volledig...
Laatst bekeken items