opc_loader

Bandenwisselset perslucht | 8-delig


Verwachte levertijd: 1 - 5 werkdagen

56,95
Beschrijving

Deze hoogwaardige 8-delige persluchtset voor compressoren, is veelzijdig inzetbaar en bevat al het nodige gereedschap om banden te verwisselen en moeiteloos met lucht te vullen. Door zijn eenvoudige bediening en enorme flexibiliteit is de set geschikt voor zowel privégebruik als voor gebruik in professionele sector. De set is compatibiliteit met alle in de handel verkrijgbare compressoren tot 8 bar.

Dankzij de 4 doppen die met de set worden meegeleverd, is de pneumatische moersleutel bruikbaar met bijna alle soorten banden en wielen. Zo is deze set dus de optimale keuze als je zelf de banden van jouw auto wilt verwisselen, monteren of demonteren. Zodra de banden met succes zijn verwisseld, kunnen ze met het bandenvulpistool met drukmeter snel en nauwkeurig worden opgepompt. Het pistool kan met de juiste adapters (niet inbegrepen in deze set) ook worden gebruikt voor het oppompen van fietsbanden, ballen, opblaasbare boten en luchtmatrassen. Zodoende is het pistool ook in ieder huishouden een nuttige tool.

Het uitblaaspistool met korte spuitmond is ideaal voor het gericht reinigen van moeilijk bereikbare werkstukken met perslucht. De meegeleverde 10 meter lange luchtdrukslang geeft de nodige bewegingsvrijheid bij het gebruik van de afzonderlijke gereedschappen en maakt zo het werken met de compressor aangenaam en flexibel.

De set bevat de volgende componenten:
- 1 x flexibele luchtdrukslang 10 meter
- 1 x bandenvulpistool met spanningsmeter
- 1 x uitblaaspistool met kort mondstuk
- 1 x pneumatische slagmoersleutel 1,27 cm (½")
- 1 x dop Ø 15 mm
- 1 x dop Ø 17 mm
- 1 x dop Ø 19 mm
- 1 x dop Ø 21 mm

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Betrouwbaarheid gegarandeerd

Op basis van +10.000 reviews
 

+3.500 reviews
 

Gastenboek
geert pieters 
ik bestelde gisteren een schitterende...
Frenk van Doesburg 
In één woord: FAN-TAS-TISCH! Reeds 8 jaar...
Patrick Feyen 
Zeer goed materiaal en goedkoop.
Erik Flach 
Had wat technische problemen met een product...
Laatst bekeken items